Tāda mākslīgi uztaisīta diena ir 1. maijs. Vajag vēl?
Šņabja bodes kļūs tukšas.
Tev tik ļoti žēl?Ja tajās darba dienās var pietiekami sastrādāt, lai labi dzīvotu (tai skaitā saražot šņabi :-D), tad viss kārtībā. Bet uz Latvijas saimniecības fona tā neizskatās.
ai nopelnītu sev iztiku, ir jāstrādā. Lai kļūtu bagāts – jāizdomā kaut kas cits. daudz stradajot nav vel neviens kluvis miljardieris.Rīdziniece, vot šī tev ir patiešām laba doma! :)
Vai liela daļa cilvēku tiek noslepkavoti?
Mani vienmēr izbrīna cilvēki kas pēkšņi atklāj katastrofu cilvēku neatbilstībā saviem uzskatiem.Dionysus, vai vari tuvāk paskaidrot, ko tu ar to domāji?
Dionysus, vai vari tuvāk paskaidrot, ko tu ar to domāji?
Arī Latvijā šī ir brīvdiena, taču liela daļa tautas to, tāpat kā arī dažus citus svētkus, atzīmē diezgan neatbilstošā veidā, piem., dzerstoties pa Vecrīgas krogiem un pavisam aizmirstot, kādā sakarībā šī piemiņas diena ir.
Jēzus patiešām negribētu ne vien reliģiju dalīšanos konfesijās, bet arī Dieva izpratnes dalīšanos reliģijās.
Nevaino pasauli, bet padomā ko tu dari lai to uzlabotu.Mēģinu jau, bet pārliecināt visu pasauli ir diezgan utopiski. Viens jau mēģināja to izdarīt pirms aptuveni 2000 gadiem. Diemžēl, pat viņam maz kas sanāca.
Mēģinu jau, bet pārliecināt visu pasauli ir diezgan utopiski. Viens jau mēģināja to izdarīt pirms aptuveni 2000 gadiem. Diemžēl, pat viņam maz kas sanāca.
Ar šo arī ir izteikts viss, kāpēc es neticu reliģijai.Tev neviens neliek pieņemt reliģiju atreferējumus. Ieklausīties vajag jebkurā idejā, bet viss pašam jāpārdomā.
Es svinu šos saulgriežus ar prieku, pavadot laiku ar savu ģimeni nevis raudot un dziedot gaudu dziesmas ar svešiem cilvēkiem aukstā baznīcā.Izceltā teikuma daļa drīzāk norāda, ka pārspīlēta izteiktā darbība ir tieši pretrunā ar Dievu. Tad jau vērtīgāka ir pirmajā daļā izteiktā darbība, ja vien tev ir sapratne par otrajā daļā izteikto darbību. Dievs aicina ievērot līdzsvaru starp abām lietām. Bet raudāt aiz bēdām gan navajag. :-):-)
atzīmē diezgan neatbilstošā veidā, piem., dzerstoties pa Vecrīgas krogiem un pavisam aizmirstot, kādā sakarībā šī piemiņas diena ir.lierlakai latviesu dalai tavs jezus pilnigi neinterese, mums latviesiem tie ir pavasara saulgriezu svetki. Nav nekad piemina diena, neuzbazies ar to sveso dievibu man latvietei virsu.
Nu kādu pretrunu svinētāju vidū.. vai tad, kāds iet dzert un saka, ka svin kaut ko saistībā ar Jēzu? Mī un žē.Es runāju par tautu kopumā. Cilvēkus, kas pieņēma likumu par brīvdienām, ievēlēja tauta.