Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

IPhone

Reitings 4
Reģ: 24.01.2016
Sveikas meitenes. Visu laiku esmu bijusi Android lietotāja, bet pašreizējais telefons jau lēnām sāk skaitīt pēdējās dienas, tāpēc meklēju jaunu. Gribu dzirdēt atsauksmes no tām, kurām ir IPhone un vai ir tā vērts? Nekad īpaši neesmu bijusi liela cienītāja, vienmēr kāds ir sūdzējies par viņiem, bet sestie pārsvarā ieguvuši labas atsauksmes un tagad, kad iznācis IPhone SE, kas ir mini versija sestajam, sāku uz to mest acis, jo ir parocīgs un maziņš un mani vispār tie milzīgie telefoni nesaista, jo izskatās tā it kā planšete pie auss būtu. :D
Tātad, atsauksmes? :) Vai ir vērts no android pāriet uz iphonu un gribētu zināt, kur savus pirkāt, LMT, ābolu veikalā (tur gan skatījos, ka ir +150 eiro uzcenojums šobrīd SE modelim) vai no kaut kurienes sūtījāt un visas pārējās nozīmīgās detaļas. :D
Paldies jau iepriekš. :)
25.03.2016 03:06 |

Reitings 351
Reģ: 07.11.2013
Palasi citas diskusijas , tās te bijušas vairākas. :-)
Man ir 6s, patīk un mainīt pret citu negribētu. Pirku "capital" veikalā.
6 plus liekas pārāk liels priekš manis , bet parastais izmērs ir ideāls, manuprat. Agrak bij 5s un tas šķita par mazu.
25.03.2016 05:40 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits