wee,ja nemaldos tu intereseejies par Kaliningradu.Vai vareetu padaliities ar info,ko esi dabuujusi?Vai vajadziiga viiza,cik vinja maksaa?
Paldies jau ieprieksh
hmm... kas konkrēti tev interesē ? vīza , protams , ka ir vajadzīga , tā ir Krievija , ja gribi doties šogad , tad ņem vērā , ka pilsēta gatavojas futbola čempionātam un var būt sastrēgumi un kādi ceļi var būt slēgti .... Skatījos viesnīcas , psc cik lēti , ja esi ar mieru nedzīvot 5* Tā kā , mūsu plānos ietilpst tur tikai pārnakšņot , tad prasības ir minimālas , bet obligāta ir rīta kafija , 2 pieaugušiem + mazs bērns , uz 4 pilnām naktīm 5diena- 1diena = +/- 100 eiro :D :D
Par vīzas cenu es nevaru būt objektīva , man labai draudzenei pieder vīzu kantoris un man visu uztaisīs par pašizmaksu , bet nu nav tās vīzas dārgas ....
Tākā Kaļiņingrada ir tikai 388km no Rīgas , tad lidot par tādu naudu ir smieklīgi , lētākais ko atradu vienai personai , vienā virzienā ir 157 eiro - pff... autobuss maksā 20 eiro :) Var braukt ',šķiet , caur Minsku , bet tas ir tāds gabals , ka braukšu vai nu ar mašīnu vai autobusu , vairāk sliecos uz otro .
Apskates objekti tevi arī interesē ? :-)