Kuras ir tās tiesības, kuras ir heterosexuāļiem, bet nav homosexuāļiem?
Latvijā heteroseksuāli cilvēki var precēties un veidot ģimeni ar cilvēku, ko mīl. Homoseksuāliem cilvēkiem Latvijā šadas iespējas, diemžēl, nav.Es ļoti mīlu savu suni. Visiem pārējiem ir tiesības precēties ar radījumiem, ko viņi mīl, bet man nav. Manas tiesības ir ierobežotas.
Es ļoti mīlu savu suni. Visiem pārējiem ir tiesības precēties ar radījumiem, ko viņi mīl, bet man nav. Manas tiesības ir ierobežotas.
Tieši tik aprobežotu komentāru no tevis arī gaidīju.Es tik tiešām neesmu sasniedzis tavu neierobežoto redzesloku, kurā diviem večiem vai divām vecenēm piedzimst bērns. :D
Es ļoti mīlu savu suni. Visiem pārējiem ir tiesības precēties ar radījumiem, ko viņi mīl, bet man nav. Manas tiesības ir ierobežotas.
Es tik tiešām neesmu sasniedzis tavu neierobežoto redzesloku, kurā diviem večiem vai divām vecenēm piedzimst bērns.
Vai suns,tavuprāt, ir tik spriestspējīgs, lai veidotu ar tevi ģimeni?Azalea, piemērus ar nenormālām izpausmēm var piemeklēt arī citus. Pašlaik ir runa par to, ka laulība pēc definīcijas nav attiecināma uz viena dzimuma pārstāvjiem.
Turklāt ar vienpusēju mīlestību vien nepietiek. Tas,ka tu mīli, nenozīmē,ka arī tevi mīl, taču laulība parasti tak ir abpusējs lēmums.
Nav jēgas dikutēt par tēmu, ja raugās ar aprobežotu izsmieklu.Kādus argumentus izlasu, ar tādiem arī atbildu.
Daudzi hetero pari nevelas bernus! Tacu lauliabs velas, un tas ir normali. Nav visiem sevi jaatrazo. Arguments neiztur kritiku.Ja nopietni, es vispār laulības uzskatu par nevajadzīgu, formālu lietu. Bet lai katrs dara, kā grib. Man taču vienalga.