Vista

 
Reitings 949
Reģ: 03.02.2016
Sveikas, cosmietes :)
Kā jūs gatavojat vistu (fileju, piemēram) ? Es vai nu vāru vai sautēju, bet , tā kā vairs nelietoju sāli, tad viņa sanāk tāda bezgaršīga. Esmu likusi dažādas garšvielas, bet vai nu bezgaršīga, vai dēļ pipariem pārāk asa... Kādas garšvielas jūs liekat? :)
22.03.2016 10:49 |
 
Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Vai arī ja atnes ko īpaši gardu, tad ierobežo sevi un nenorij visu vienā piegājienā. Pataupi to gardumiņu ilgākam laikam ēdot pa drusciņam. Principā vienkārši nomācot to kāri ar gabaliņu,

Ja autore pat ciemos esot nespēj atteikties no nākamās un aiznākamās uzkodas, tad tu domā, ka šis variants derēs? Ir cilvēki, kam vieglāk ir neēst nemaz, nekā nelielu daudzumu un pārējo atstāt uz vēlāku. Izskatās, ka šis ir viens no tiem gadījumiem.
22.03.2016 17:18 |
 
Reitings 187
Reģ: 22.04.2012
Myfitnesspal gandrīz visi ēdieni atrodami arī latviski!
22.03.2016 17:19 |
 
Reitings 408
Reģ: 29.09.2015
Gatavoju vienkārši, treknākā versija pesto mērcē apziests. Ja gribas medainu, cepu svaigi spiestā apelsīnā sulā, pievienojot svaigu timiānu zariņu, citreiz klasisks vidusjūras stils, fileja ar citrona šķēlēm, rozmarīnu un nedaudz lavandas. Šīs ir dažas versijas, pamatā cepu ar augļiem, tomātiem noteikti, garšaugiem un garšvielām :) Viss dabīgs, veselīgs.
22.03.2016 17:29 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Esmu mēģinājusi skaitīt kalorijas ar telefona aplikāciju palīdzību, bet visas aplikā ijas ir tikai angļu valodā, ar kuru esmu tikpat kā uz jūs. Un ne vienmēr ir laiks iet netā, lai iztulkotu. Ja būtu lv valodā kāda aplikācija labprāt izmantotu.


A varbūt vienkārši paņem virtuves svariņus, nosver, pieraksti visu info pirms ēd un pē tma uzmeklē to kaloriju skaitu. Es tā darīju. Esmu arī Angļuvalodā izmantojusi mājaslapas priekš tā, bet jā, ja tu ēd gatavus ēdienus/produktus, tad pieviksēt sastāvu būs pagrūti. Pati uz datora izmantoju http://www.caloriecount.com lapu laiku pa laikam. Tur gan piefiksēju ūdens daudzumu ko uzņēmu, tējas, cukurus utt. Ja gatavo mājās pati un saproti kaut cik angļu valodu tad problēmām nevajadzētu būt. Papildus lai uzzinātu kā produktus sauc, vari google tulkotāju izmantot un tādām gatavajām mērcēm utt. Vienkārši paskaties uz iepakojumiem un piefiksē pati to visu kādā blociņā. :)
22.03.2016 17:48 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ja autore pat ciemos esot nespēj atteikties no nākamās un aiznākamās uzkodas, tad tu domā, ka šis variants derēs? Ir cilvēki, kam vieglāk ir neēst nemaz, nekā nelielu daudzumu un pārējo atstāt uz vēlāku. Izskatās, ka šis ir viens no tiem gadījumiem.


To aŗi nevar zināt patiesībā. Un tomēr ja tu esi ciemos tad tas arī paliek nepieklājīgi ja gandrīz neko neēdīsi. Man liekas ka pareizāk būtu apzināties to ka esot ciemos, vienmēr vel var nākt nākamie gardumi, līdz ar to jau pašā sākumā nevis pielikt pilnu šķīvi, bet gan uzliek pa drusiņai salātus, pēc tam mazu gabaliņu ar kūku un tad vakara gaitā arī nebūs liela skāde apēdot to vienu cepumu vai konču. Vienkārši ir jānonāk pie tā ka tu nevis uzreiz kā ieraugi salātu bļodu tā pieliec pilnu šķīvi un vel ķeries pie otrā, pēc tam vel jau saēdusies ēd kūku un lai gan pēc tam vel jūties paēdusi tu tomēr ķeries pie tiem cepumiem un končām. No tā vajadzētu izvairīties, jo neviens produkts mazos daudzumos nav kaitīgs vai slikts, vienkārši ir jāievēro normas ja tu apzinies ka tas ies labumā.

Citiem ilvēkiem ir tā ka ja viņi pašisev aizliedz ko ēst, tad agri vai vēlu saskaroties ar šo produktu viņi atkal to sāks ēst un tad ēdīs vel vairāk, jo tā kāre būs milzīga.
22.03.2016 17:54 |
 
Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013

Kad girbas knakstïties. Garšo péc popkorna. Var nopirkt Maximās. Parasti atrodamas kur ir galetes.
22.03.2016 18:18 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Tieši tagad gatavoja , manuprāt , diezgan veselīgu ēdienu , rīsi ar kariju + strēmelēs cepta vista fileja ar grillētu papiku un vēl ir ledussalāti ar avakao, tomātiem un gurķiem + citronu sula un svagi mats 5 piparu maisījums ....
22.03.2016 18:21 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
rīsu galetēm nav ne vainas, maz kaloriju un viegla uzkoda uz kuras visu ko gardu var salikt!
22.03.2016 19:29 |
 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Sals nav kaitiga,ja ir sapratigas devaas.:)

Fileju parasti gatavoju ar kariju un saldo kreejumu...
22.03.2016 19:32 |
 
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Man vairs negarso karbonades un vsp celta gala - kka vienreiz saindejos un kopa taa laika celta gala vsp nelien ieksa. Varita vista gan garso - varu kkadu stundu vai pat ilgak un var est un garsigs buljons sanak.
22.03.2016 20:06 |
 
Reitings 31
Reģ: 22.03.2016
Man ļoti garšo sagriezta mazos gabaliņos vistas fileja, apcepta uz pannas ar mazliet sāli, pipariem, sīpoliem un papriku.:-)
22.03.2016 20:26 |
 
Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Jaukums, maz kaloriju.. un visa labuma arī maz, labāk tiešām labu rudzu maizi paņemt un visu salikt virsū
22.03.2016 21:48 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
Apple_pie tievētājiem kas skaita katru kcal kā reiz galete labāka nekā maize. pietam tādiem kas maizi neēd, kā es, rīsu galete pārziesta ar zemesriekstu sviestu paceļ 7.debesīs (l):-D
22.03.2016 23:12 |
 
Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Tā rīsu galete nav ne laba, ne slikta. Bezvērtīga, maz kaloriju, bet tukšas.
22.03.2016 23:13 |
 
Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Garšīgi, protams, ar zemesriekstu sviestiņu un banānu (l)
22.03.2016 23:13 |
 
Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
Nu, sāli jau arī pilnīgi nevajag izslēgt no uztura, vienkārši saprātīgās devās jālieto. (t)
22.03.2016 23:18 |
 
Reitings 949
Reģ: 03.02.2016
Nav jau tā, ka 100% sāli nelietoju, sāls jau daudzos produktos ir iekšā..
Paldies, myfitnesspal ļoti laba aplikācija, tiešām ir arī latviski lielākā daļa :)
Un pārējām paldies par garšīgām receptēm un padomiem :)
23.03.2016 08:27 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!