Viss ir atkarīgs no tā cik ilgi esat pazīstami un ko viņš no tevis grib.
1.variants. Jūs esat precēts pāris un ceļojumu izdvumu dalīšana atbilst Jūsu vispārējam ģimenes budžeta modelim.
2.variants. Jūs esat tikko iepazinušies. Puisis izmaksā tev ceļojumu ar domu, ka varēs tā laikā ievilkt tevi gultā.
Variantu var būt daudz. Kāda tev starpība kā dara citas cosmo meitenes. Šādas naudas diskusijas jau šeit bijušas tūkstošiem.
Šķiet, ka lielākā summa, ko manis dēļ kāds ir tērējis/es esmu atļāvusi tērēt, ir ap 100 eur aviobiļetei. Esot kādā valstī, maksā te viens, te otrs, beigu beigās iztērējot līdzvērtīgas summas. Man tāds variants patīk un, kamēr vien neesam precēts pāris ar kopīgu ceļojumu budžetu, nekad neļautos, lai man visu izmaksā.
Celojuma laikā maksājam kā pagadās, bet škiet, draugs tomēr iztērē vairāk.. Avio un viesnīca uz pusēm, bet tikai tāpēc, ka es pati tā gribu.. Ir bijusi arī reize, ka izdāvināja avio biletes dzimšanas dienā, sākumā jutis nedaudz neērti, bet tad kaut kā centos to izlīdzināt :)
Viss ir ļoti vienkārši - ja budžets kopīgs tad maksā kopīgi, ja katram budžets savs, katrs maksā par sevi! Ja vēlas izmaksāt, lai izmaksā, bet to nevajag pieņemt kā normu...
Kurš pelna vairāk, tas maksā vairāk. Man draugs pelna ļoti lab, viņam tā summa neizraisa nekādus agrūtīnājumus. Tāpēc visus ceļojumu izdevumus apmaksā viņš. Ja lomas būtu mainītas, tad man nebūtu problēmu maksāt.
Ārpus Latvijas kopā esam bijuši tikai 1x, tas pats bija pirms vairākiem gadiem. Es tajā braucienā neiztērēju ne centa.
Toties esam daudz braukājuši pa Latviju, visbiežāk ar drauga mašīnu, tā kā ceļa izmaksas iet uz viņu. Pārējos tēriņus kā sanāk, daļu viņš nosedz par mums abiem, daļu es par sevi samaksāju...
Novembrī ar draugu bijām ceļojumā. Tā kā īsti vēl kopā nedzīvojam, budžets arī nav kopīgs, taču viņš apmaksāja visu līdz pēdējam centam un ne jau tāpēc, ka man pašai nebūtu, bet gan citēju
Vēlos Tevi iepriecināt, tāpēc nav jāmaksā nekas, vienkārši baudi