Amerikanis tautiba?

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Cik daudzas no jums tam piekrit?

jo tad iznak istais amerikanis var but tikai indianis, jo parejie visi ir pec Kolumba tur iebraukusi.

Definīcija: Piederība noteiktai vēsturiskai cilvēku kopībai — nācijai.

bety dazas doma ja iebraucejam piemeram latvietim ASV piedzimt berns kas iegust tur pilsonibu un izaug tapat nekad nevar but amerikanis. tad iznak ka tikai indiani ir istenie amerikani?
21.03.2016 13:57 |

Reitings 23705
Brazīlija un Amerikas Savienotās Valstis (ASV). Ja cilvēks piedzimst šīs valsts teritorijā, viņš automātiski iegūst tās pilsonību neatkarīgi no tā, kāda ir vecāku pilsonība. Taču kā demokrātiska valsts ASV, piem., personai sasniedzot pilngadību, dod vēl tiesības izvēlēties - palikt ASV pilsonībā vai pāriet vecāki valsts pilsonībā.
21.03.2016 16:27 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Te veel ir taa,ja kaads prasa,no kurienes tu esi,vins nedomaa uzreiz citu valsti!
Cilveekiem dazaados Statos ir dazaada izruna ,un kur nu veel iebrauceejiem...Loti biezi satiekot kaadu ar interesantu akcentu ,es arii paprasu,no kurienes ?Nu es vairaak juutu tomeer taadus iebrauceejus kaa francuuzus ,anglus,vaaciesus,krievus.Es tik smalki nevaru atskirt to NY akcentu ,Wiskonsinas akcentu utt.Viirs var loti labi pateikt.
Es pati vienmeer saku ,ka saknes naak no Latvijas!Taa arii mani kaimini,aerobikaa somiete, utt.Interesanti ,ka muusu aerobikas klasee neviens nav dzimis ASV,iznemot treneri!:-DMees te daudz pat nedzirdam to,ka kaads iipasi uzsveertu ,ka ir amerikaanis,jo visiem kaads noteikti buus iebraucis no kaut kurienes!
21.03.2016 18:30 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Es nevēlos par šo tēmu diskutēt. Ne jau cosmo forumā.
21.03.2016 18:44 |

Reitings 23705
Un kura foruma tu diskutetu par so temu. Cosmo kapec ne?

tacu vispar kada tema nakt run komunicet nav spiesta lieta.
21.03.2016 18:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits