tie ir mani putni?

Reitings 333
Reģ: 01.09.2011
Sveikas.

man ir attiecību jautājums, jo nesaprotu vai tie ir mani putni, kas man sēž galvā vai tiešām nevajadzētu ar to samierināties. Nav jau nekas traks, taču kad tas jāpiedzīvo ikdienā, tad tas tiešām ir skumīgi. Mans draugs mani patstāvīgi atstāj vienu. Dzīvojam pašlaik ārzemēs mājā ar citiem cilvēkiem. Visi latviešu puiši. Un viņš patstāvīgi kā pusaudzis skrien pie puišiem, man vienai pašai jāsēž istabā. Es arī varu iet , bet nav nav interesanti tie puišu joki visu laiku( ok, tā laikam mana problēma?) Pašlaik ir tā, ka es nestrādāju un man nav arī šeit nevienas paziņas, līdz ar to pa dienu esmu viena pati, gribās lai , kad draugs atnāk mājās viņš arī man pievērš uzmanību nevis visu laiku skrien ar puišiem spēlēt xboksu, skatīties stulbos vines utt. brīvdienās arī, vakaros iedzer(nedzer daudz, bet tomēr) vienmēr skraida no vienas istabas uz otru, es viena sēžu kā stulbene istabā. es saprotu, ka pēc darba un brīvdienās gribās atpūsties, jo darbs ir nogurdinošs, bet kāpēc nevar arī ar mani atpūsties? esmu ar viņu runājusi, viņš saka, ka pievēršot man uzmanību, bet pēc 10min atkal ir prom. kad kaut kur braucam viņam ir tik jautri, hi hi un ha ha. es jūtos kā sēne blakus. viņš tik jokojas ar puišiem, es jūtos lieka. ejam viekalā kaut ko skatīties, viņš nevis nāk ar mani, bet skrien pie puišiem. liekās kā pusaudžu problēmas, kaut abiem mums jau pāri 25 :-(
20.03.2016 18:27 |

Reitings 2059
Reģ: 29.01.2009
Es lūk nesaprotu,kāpēc sievietei jāpārvēršas par cirka klaunu,lai izdomātu ik pa laikam jaunus trikus,kā ieinteresēt vīrieti?! Tas taču ir kaut kāds idiotisms.
20.03.2016 20:00 |

Reitings 2059
Pat jau autore strādātu 3 darbos un pa vidu vel apmeklētu "pulciņus", jūs tiešām ticat,ka tas vīrietis(ja viņu vispār tā var saukt) viņai sāktu pievērst uzmanību un viņa viņam liktos interesantāka ? Šaubos vai. Lasot var saprast to,ka tam vīrietim šai dzīves momentā attiecības nav pirmajā vietā dzīvē.
20.03.2016 20:03 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
skudrulacis- kāds lohs esi tu?
Elmo, pareizi, tu taču esi tāds pats kā autores draugs. Vismaz no tevis tā varēja saprast.
20.03.2016 20:03 |

Reitings 94
Reģ: 19.03.2016
eksotika jau izklausās kaut cik normāli, kaut vai ar vienu teikumu :D

vēl es nesaprotu padomus - piem. padzīvojiet atsevišķi kādu laiku :D :D

ja ir acīm redzams , ka attiecības ir izveidojuši nepareizie cilvēki.

vienīgais padoms ir- paņem koferus, jagribi, pasaki viņam- ej dirst loh.. un brauc prom.. un neatskaties. aizmirsti. pat nepieļaujot variantu, atkal saiet kopā..
un ja nākamais arī gadās lohs.. nu tad meklēt nākamo un ja tas pēc laika izrādās lohs.. tad apsēsties uz taburetes.. ieliek glāzē dziru, pasēdēt un padomāt.. kā to dara daudzas te.. ;D :D

un nonākt pie slēdziena. - ka jāiemācās dzīve baudīt neatkarīgi no kāda.. un ka paļauties var tikai uz omi un mutteri šajā dzīvē
20.03.2016 20:06 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
un vai jūsu draugiem interesē jūsu nodarbes?

Jaa, interese. Ne pilnigi visas, bet lielaka dala. Un daudz ko ari daram kopa, jo tie ir musu abu valasprieki, ne tikai mani.
20.03.2016 20:07 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
skudrulacis- Vispār nē, bet tas lohs tur pilnigi nepamatoti bija. Tad jau tu esi datortārps pie kompja kas tēlo gudrīti,patiesiba ir nožēlojams pamulkis kur pec tekstiem nevar saprst- calis tu vai vecene :-D

Reitings 94
eksotika (l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)

man beidzot ir vēl viena tīkama foruma lietotāja ! kura šo to sajēdz :D un vēl prot noformulēt vienā teikumā :D

Reitings 94
par skudrulāci piekrītu.. man arī bija jaunums, izlasot, ka tas ir čalis.. :D :D

par viņa īpašībām un kvalitātēm, kāds lohs viņš ir neņemos spriest
20.03.2016 20:09 |

Reitings 2059
Paldies par uzslavām :-D
Bet nu tiešām, tik daudz muļķu/muļķes dzīvē redzēti,ka es pa gabalu viņus jau "saožu", reti kurš nāk pie saprāta.
20.03.2016 20:14 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Es lūk nesaprotu,kāpēc sievietei jāpārvēršas par cirka klaunu,lai izdomātu ik pa laikam jaunus trikus,kā ieinteresēt vīrieti?! Tas taču ir kaut kāds idiotisms.

+

Nu, nav normālās attiecībās jādomā, ka tikai tu negarlaiko otru pusi...

Es gan arī līdz galam nesaprotu tos pārus, kuros ir divi cilvēki ar krasi atšķirīgām interesēm un temperamentiem. Jo vajag kaut ko kopīgu, kas ļauj jums saprasties un runāt par lietām, kas ir svarīgas abiem. Piemēram, es nevaru sevi iedomāties kopā ar kaut kādu mužiku, kuram interesē tikai ņemties ar dzelžiem garāžā un nedēļas nogalēs sadzerties ar tādiem pašiem draugiem. Ne man tādu cilvēku vajadzētu, ne viņam mani.
20.03.2016 20:15 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Izlasot tavu stāstu (problēmu), sapratu vienu, tu esi pārāk noslēgta, tu nemāki atpūsties, un tā rezultātā Tu neļauj to arī savam draugam,tieši tādēļ arī viņš lielāko daļu pavada pie draugiem blakus istabā. Ar tevi iespējams viņš jūtas ierobežots. Attiecības nenozīmē būt 24/7 kopā, bet jāļauj atpūsties. Tu gribi lai viņš sēž ar tevi istabā, bet tās ir acīmredzami, ka viņš vēlas atpūsties, bet tu kā tādu marioneti gribi viņu turēt 4 sienās. (t)
20.03.2016 20:16 |

Reitings 2059
Eh,cilvēki...
-Viņam patīk pasēdēšanas,dzeršanas,puiši utt.--->Viņai tas neinteresē
-Viņa grib kripatiņu uzmanības,divvientulību,romantiku utt.---> Viņam tas neinteresē

Viņai tagad sākt mainīt sevi un piespiest sevi uz pasēdēšanu ar puišiem,alkoholu un citām tizlībām ,lai dabūtu uzmanību un pat arī ne tādu kā grib viņa. ?
20.03.2016 20:21 |

Reitings 94
Bezjēdzīgi diskutēt par to, kādi raksturi un intereses iet kopā.
visādi var būt.
dzīvē notiek neparedzamas lietas..

Bet ja attiecībās nav labsajūtas, ja kāds jūtās novārtā pamests. ir jādomā, vai ir vērts. Un es neredzu nevienu iemeslu, lai teiktu, jā ir vērts.. vienpusēja mīlestība, vai pat it kā mīlestība nav šis iemesls. kopīgi bērni arī nav tas iemesls.
Vienīgais varētu būt, kopīgas ambīcijas, finansiāli mērķi, labklājība. kura ar gadiem kļūst ar vien aktuālāka. un pie sasistas siles, pusmūža, vientulībā, arī nav labi atrasties. :D nav tad opcijas tādam cilvēkam vairs tik plašas ..

bet , tagad.. visas iespējas.. 25g..
20.03.2016 20:24 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Izklausās, ka Tu diemžē neinteresē viņu, un pati esi vainīga, piedod,ka tik tieši. Ar savu uzvedību, rīcību Tu tikai panāci to, ka viņš vairs nevēlas būt kopā. :-|
20.03.2016 20:28 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Daudzi viriesi sajaa vecumaa vel nav pieeugusi, citi nepieaug ari pari tricaaram:-D:-D

Dabu ari sev kadu darbu vai vismaz nodarbi un nebus jasudzas par garlaicibu
20.03.2016 20:31 |

Reitings 333
ko tieši , Sognare, es esmu darījusi nepareizi, ka es vairs viņam neinteresēju?
20.03.2016 20:39 |

Reitings 94
tāda pasmaga tēma vispār :D :D

es arī esmu appisies pāris reizes pasmagi.. un tādā nokautā bijis, ka gadiem jāceļas. bet zinu to, ka iemīlēties var ātri kādā citā.. mīlēt nav jābaidās.. ir jābaidās dzīvot kopā ar nepareizajiem cilvēkiem.
20.03.2016 20:40 |

Reitings 333
man speciāli jāsmejās par muļķīgiem jokiem, un jāsēž kopā ar puišiem, ja man nav interesanti? es saprotu, ka gribās ar viņiem, lai jau, bet vai tiešām visu laiku?
20.03.2016 20:40 |

Reitings 94
Tu esi dura ! ;)

ne velti ir teiciens- tāds tādu atrod :D :D

tev visu dzīvi būs izaicinājums, mēģināt kādu likt zem tupeles vai mēģināt kādu mainīt :D :D

un domāt.. kas manī ir par vainu !?? :-/(t)(t)(t)

esi apburtajā lokā nonākusi :D :D :D no kura ceļu ārā neatradīsi.. vienīgi pieradīsi tajā atrasties varbūt :D
20.03.2016 20:53 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Komentārus nelasīju, tikai tēmas pieteikumu.

Izklausās, ka Tu priekš viņa vienkārši esi garlaicīga, iespējams ar Tevi viņam nav slikti, esi mīļā un tā, bet nav ar Tevi interesanti, aizraujoši. Un tā nav Tava vaina, arī ne viņa vaina, tā vienkārši ir.
20.03.2016 20:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)