tie ir mani putni?

Reitings 333
Reģ: 01.09.2011
Sveikas.

man ir attiecību jautājums, jo nesaprotu vai tie ir mani putni, kas man sēž galvā vai tiešām nevajadzētu ar to samierināties. Nav jau nekas traks, taču kad tas jāpiedzīvo ikdienā, tad tas tiešām ir skumīgi. Mans draugs mani patstāvīgi atstāj vienu. Dzīvojam pašlaik ārzemēs mājā ar citiem cilvēkiem. Visi latviešu puiši. Un viņš patstāvīgi kā pusaudzis skrien pie puišiem, man vienai pašai jāsēž istabā. Es arī varu iet , bet nav nav interesanti tie puišu joki visu laiku( ok, tā laikam mana problēma?) Pašlaik ir tā, ka es nestrādāju un man nav arī šeit nevienas paziņas, līdz ar to pa dienu esmu viena pati, gribās lai , kad draugs atnāk mājās viņš arī man pievērš uzmanību nevis visu laiku skrien ar puišiem spēlēt xboksu, skatīties stulbos vines utt. brīvdienās arī, vakaros iedzer(nedzer daudz, bet tomēr) vienmēr skraida no vienas istabas uz otru, es viena sēžu kā stulbene istabā. es saprotu, ka pēc darba un brīvdienās gribās atpūsties, jo darbs ir nogurdinošs, bet kāpēc nevar arī ar mani atpūsties? esmu ar viņu runājusi, viņš saka, ka pievēršot man uzmanību, bet pēc 10min atkal ir prom. kad kaut kur braucam viņam ir tik jautri, hi hi un ha ha. es jūtos kā sēne blakus. viņš tik jokojas ar puišiem, es jūtos lieka. ejam viekalā kaut ko skatīties, viņš nevis nāk ar mani, bet skrien pie puišiem. liekās kā pusaudžu problēmas, kaut abiem mums jau pāri 25 :-(
20.03.2016 18:27 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Nu man jau liekas, ka vaina ir tevi pasa. Ne tev tur draugu, ne darba, pienemu, ka ari nekadu citu aktivitasu vai valasprieku, kas piepilditu tavu ikdienu. Galu gala neesi ipasi "interesanta" savam draugam, jo tev nav neka ipasa ar ko padalities - ko esi pa dienu darijusi, ko redzejusi, kur bijusi. Ja tava dzive butu piepilditaka, tad ari tev ta nevajadzetu uztraukties, ka draugs nav nemitigi pie taviem saniem. Pagaidam gan izskatas, ka tavas dzives centrs ir tavs draugs, ne tu pati.
20.03.2016 19:13 |

Reitings 333
iespējams, es neko neredzu. bet laikam īsti nezinu , ko šādā situācijā es varu mainīt, lai kļūtu interesantāka. man interesē ļoti daudz kas, bet viņam laikam , kas cits. Viņam neinteresē kā es cepu kūkas, vai mēģinu jaunas receptes, vai nodarbojos ar sportu, vai lasu. Ja tā padomā, tad kas vispār var būt mums tāds interesants? Viņam ir viņa darbs, viņam interesē auto, visādas tehnikas , kur kaut ko paķimerēt utt. Vien vārdu sakot puišu lietas. Kopīgs mums ir patika pret ceļošanu.
20.03.2016 19:15 |

Reitings 94
Reģ: 19.03.2016
viņai nav vaina :D kāpēc jādzīvo diskomfortā .. nah viņai jāmaina sevi, jāpielāgojas ?
kaut kur iet , ko darīt, ja nevelk !? :D Tacu nav slima, vai depresijā..

sieviete, kura ir neatbilstošā vidē. ar kuru nerēķinās, kurā neieklausās.
tas nav pieļaujams, nekad , un nekur.
20.03.2016 19:16 |

Reitings 333
man patīk sportošana, riteņbraukšana, aktivitātes svaigā gaisā, laivu braucieni utt. viņam sportiskas aktivitātes nu tā so so. Mani vaļas prieki ir kūku cepšana, dekorēšana, bet ko par to runāt? :-/
20.03.2016 19:18 |

Reitings 94
ai.. kārtējā vista :D

nu nahuj tu sevī kaut ko meklē, kādu vainu...

ja tev būtu kaut kripatiņa pašcieņas.. tu būtu spējīga arī apjēgt to.. ka tas nav pareizi :D

normāli, 2 cilvēki papildina viens otru.. nevis ir jāmeklē vēl kaut kādi pavedieni.. jāmeklē ir tikai kompromisi.. bet pat līdz tam jums neaizies :D jo viss jau it kā ir labi.. tik viena tup istabā :D :D

kauns ka tu dod tādam cilvēkam vispār, un gultu dali ar tādu ..
par to būtu kaunējusies..

un ja spēsi mainīt dzīvi. .atradīsi kādu, kurš liks tev justies saprastai un apčubinātai neko nesakot.. tā kā tev pat sapņos nebija rādījies. :D

viss, pateicu visu ko domāju..

cerams neesi neglīta vai resna, vai stulba. tas varētu būt labs izskaidrojums, kāpēc ar tādu pinies vsp ;)
20.03.2016 19:21 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
LV taču kkā dzīvojāt, kopīgi kko darījāt un runājāt.. laikam tas ir pazudis. Atliek runāt, runāt un vēlreiz runāt vienam ar otru un kkā visu atjaunot!
20.03.2016 19:24 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
Teica cilvēks kurš sievietes izmanto tikai izpi*anai :-D
20.03.2016 19:24 |

Reitings 94
un jo vairāk domāsi, jo lielākā pakaļā būsi :D :D

gaidi kad viņam patiks kā cep kūkas, vai iemīlēs laivošanu..

normāli, tu par to neaizdomātos vispār.. būtu ļoti labi gan cepot kūkas, gan tas ka viņš kko citu dara. :D :D

ir dažādas intereses. Tu pat nemēģini saprast, ka tam nav nozīmes. ne tavām kūkām, grāmatām.. nozīme ir tam, kā tu jūties kopā ar kādu. ja tev ir jāsatraucās par tādām lietām, kā sevi atraisīt.. nu cmoon :D :D

bet, lai veicas.. daudz šādu pāru :) ES UZ KO TĀDU NEKAD NEPARAKSTĪTOS :) tādu kopdzīvi :D lai man nāktu vēl domas prātā.. kas un kā ir nepareizi, un ko mainīt sevī :D :D
20.03.2016 19:26 |

Reitings 333
Es nevarētu teikt, ka LV es jutos piepildītāka. Jā mēs gājām kopā, kopā dzīvojām. Bet man ir tāda sajūta, ka es par daudz no viņa prasu. Laikam viņš nav spējīgs sniegt tik daudz uzmanību, vai arī negrib to sniegt man. Bet varbūt problēma ir tā, ka manas draudzenes ir pačibējušas pa pasauli, piedzimuši bērni un kontakts tiek uzturēts caur internetu, un tiekamies reti. Tāpēc es visu prasu no viņa. Varbūt tā ir mana kļūda?! Bet daudziem taču ir tā, ka pēc skolas pabeigšanas ieiet savā dzīvē un bieži draudzības pagaist :(
20.03.2016 19:29 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Es gan tava vieta vairak uztrauktos par to, ka jums nav neka isti kopiga, nevis par to, ka neesat katru milu bridi kopa. Ka tu plano savu dzivi ilgtermina ar cilveku, kura intereses nav tev saistosas un vinam tavas ne tik? Ja vieniga kopiga lieta jums ir celosana, tad varu tev teikt, ka nav vajadzibas but par partneriem, lai kopigi celotu.
20.03.2016 19:31 |

Reitings 1826
Iespējams tu tiešām atklāti parādi ka bez vina tev nekā cita dzīvē nav, čalis tas atbaida,patīk sievietes kuras strādā, ir kādi mērki,hobiji, laus satikties ar čomiem un pavadīt laiku arī atseviški. Varbūt vins to jūt un tapēc vinam vairs nav tik interesanti ar tevi. Padoms: Klūsti pašpietiekamāka un pavadi tu arī kaut kā laiku atseviski ar saviem cilvekiem vai viena :-)
20.03.2016 19:33 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Draudziņ, jā, tie ir tavi putni, diemžēl :-/ Nu nevar sagaidīt savas dzīves piepildījumu no otra cilvēka. Es domāju, ka tev vienkārši ir jāizmanto šī iespēja, ka tev ir daudz brīvā laika un jāpiestrādā pie pašizaugsmes. Un nevis tāpēc, lai tavam puisim būtu interesanti ar tevi, bet tāpēc, lai tev pašai būtu labi ar sevi. Sāc ar to un pārējais nostāsies savās vietās. ;-)
20.03.2016 19:35 |

Reitings 94
Tu gribi lai kāds uzlabo noskaņojumu laikam .
Imācies dzīvot viena. pēdējais laiks :D
galīgi dimbā tu prāto.. kas viņam patīk, kas nē. un ka man draudzenes prom .. utt :D un tpc es nomākta. un visu gaidu no kāda.
sen būtu sapratusi. ka tās nav normālas attiecības..

pareizajiem cilvēkiem ir kaifs dzīvot kopā! un kaifs pabūt vieniem..

nevis prātot kaut ko ..
20.03.2016 19:39 |

Reitings 94
nav viņai nekādu putnu!

jo vairāk vainu meklēsi sevī.. jo bezcerīgākā situācijā nokļūsi.. būsi vēl vairāk atkarīga no kāda.. Ja nejūties labi, nejūties sačubināta, neesi saņēmusi vajadzīgo uzmanību bez prasīšanas..

Tā nav tava vaina- TU esi neparteizajās attiecības.. !

sakrāmē koferus pa nakti.. un ar pirmo reisu dodies mājās pie vecākiem..

vai vēl labāk, kaut kur, kur vari izklaidēties.. Liec kādam citam iekārot sevi.. atdodies ..
20.03.2016 19:43 |

Reitings 94
noroc vnk tādas attiecības- varianti- guli ar citu čali, paliec stāvolkī no cita čaļa.. nodedzini tiltus aiz sevis.. un neatgriezies tādā idiotes lomā... kad tev ir jādomā par to, ko dari nepareizi.. :D
20.03.2016 19:44 |

Reitings 94
tā palikšana stāvoklī nav labs variants :D :D bet ļoti efektīvs gan :D :D

vnk tusē ar citiem.. atļauj sevi iekārot citiem. un atbildi uz to.. guli ar citiem.. paliec nekrietna.. un pasūti viņu dirst it kā nekad nebūtu pazinusi :)

un tad arī varēsi sameklēt kādu.. kurš tevi cels spārnos :)
20.03.2016 19:46 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Vai nu viņš ir lohs, kuram interesē tikai truli pavadīt laiku iedzerot, vai arī tu esi neinteresanta, vai arī abi faktori kopā.
20.03.2016 19:47 |

Reitings 1826
skudrulacis- kāds lohs esi tu?
20.03.2016 19:52 |

Reitings 94
un kad būsi nonākusi pie lēmuma, pamest viņu.... NEKAD, NEKAD , NEKAD šo lēmumu nemaini!
Tas ir 1xējs lēmums, un ja to uzdrošinās vēlāk mainīt! Tas ir vienkārši pizģets.. cita vārda man nav ;) īpaši pēc 6 gadiem kopā :) 1x izšķiries, un izdzēs to huiņu no prāta, kā tas lohs, un jo ātrāk, jo labāk :D
20.03.2016 19:52 |

Reitings 333
kāpēc jūs ieciklējāties uz to dzeršanu es gan nesaprotu, es taču nerakstīju, ka katru dienu dzer. es to pieminēju, ka iedzer brīvdienās, 3 aliņus, kādreiz viskiju. nenotiek nodzeršanās.
un vai jūsu draugiem interesē jūsu nodarbes, ja, piemēram, tās ir dejošana, riteņbraukšana, mūzikas instrumenta spēlēšana?
20.03.2016 19:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits