Veeders ka bumba

Reitings 331
Reģ: 30.04.2014
Labvakar!
Veeders ,ka bumba, pluss vel gaazes .
Ja godigi ,izskats ir tads ,ka butu kada 3 vai 4 menesi!Pie kada arsta griesties?Stavokli neesmu ,jo sads veders man jau labu laiku ir ,tik sobrid saaku satraukties ,ka varetu buut nopietnakas problemas,ka tikai taucini uz vedera.:-|
18.03.2016 20:47 |

Reitings 4
Reģ: 18.03.2016
padomā pati, kas varētu būt pie vainas. Opcijas ir - ģ ārsts, nosūtījumi utt... kas arī būs prātīgākais, tieši ar vēdera problēmām.. Jo, ģ ārsts vienīgais ir kaut cik ieinteresēts šo problēmu risināt no , līdz.. sekot līdz Tavai veselībai, izmaiņām.. Rakstīt vēsturi, kaut vai medikamentus kurus lieto .. Nu, ja ģ ārsts ir sakarīgs, tas ļoti noder.
Šis ir tas gadījums, kad ģ ārsta pakalpojumi ir jāizmanto. Rindas nevēlēsies sēdēt, tad samaksā tos dažus eiro analīzēm. Principā - sonogrāfija, kuņģa sulas analīzes, siekalu sekrēcijas analīzes, asins analīzes. VC4 vai Stradiņos. Tālāk var būt visādi. Vnk turi kontaktu ar ģ ārstu..

Atsevišķi speciālisti, piemēram Tevis minētais gastroenterologs nebūs ieinteresēts sekot Tev līdzi mēnešiem. Ja pati iesi, pastiprināti interesēsies, tad jā.

+ tam visam, vari konsultēties ar uztura speciālistu.

Kuņģa skalošana, jeb klizma, tīri profilaktiskos nolūkos arī var būt īstais risinājums. Runā ar ģ ārstu karoč :)
18.03.2016 21:33 |

10 gadi
Reitings 28
Reģ: 28.06.2015
Man bija un ir tādas pašas problēmas. Gāju pie ģimenes ārsta. Uztaisija ultrasonogrāfiju vedaram un kobru. Tagad gaidu rindu pie gastroenterologa, jo ģimenes ārste man tāda nerunīga un ja skaidri nepasaka man vajag to un to tad tā arī iziešu no kabineta ar savām problēmām un vēl pie tam dusmīga, jo nekas nevirzīās priekšu.
18.03.2016 21:34 |

Reitings 4
Reģ: 18.03.2016
kobra būs jārij, tas ir gandrīz 100 % :D :D :D

Bet neuztraucies , meitenes ar to tiek galā lieliski, talants, kā saka ;) :-P:-P:-P:-P:-P:-P
18.03.2016 21:48 |

Reitings 176
Reģ: 14.09.2011
Pie kada arsta labak griesties ,pie gastroentorologa?

Jā. Var ari pie ģ.ā., lai iedod nosūtījumu, ja vien nav ļoti ilgi jāgaida.
27.03.2016 15:13 |

Reitings 263
Reģ: 26.02.2016
Murra- pangrol
29.03.2016 18:20 |

Reitings 219
Reģ: 13.11.2009
Man bija tāda pati problēma. Pati pierakstījos pie gastroentorologa un pēc uztaisītās kobras izrādījās heliobaktērija krietni virs normas. Izrakstīja zāles un pēc pāris nedēļām viss pārgāja!
29.03.2016 20:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits