Kā jau daudzām esmu veikusi pavasara tīrīšanu un izlēmu atbrīvoties no dažiem krūšturiem, visi ir uzvilkti 1-2 reizes, bet nav pa izmēram kā saka 10 euro gabalā
juus, kam tik lielas kruutis, push up neneesaajat? man liekas,ka visi lielie izmeeri,kas ir smuki, ir ar push up. reti kuram modelim var iznjemt to polstereejumu. Agraak mani tas neuztrauca, bet peedeejaa laikaa apnikushi tie vienveidiigie modelji
stiprais_dzimums Es vispār nepērku ar push-up. Ir tā ka vairākos veikalos kā debīlam jāmeklē bez pushup krūšturis vai pat tāds kuram var izņemt polsterus jo tādi gandrīz vai izmirstoši liekas.
stiprais_dzimums
Nēsāju gan ar polsterējumu, gan bez. Latvijā grūti nopirkt skaistu veļu bez polsterējuma, taču ārzemēs gan bieži var atrast..
Arī šiem ieliktajiem polsterējums ir minimāls, nu tikai tāds stingrumam, nevis ar baigo push up..
Laumaa ir arii bez push up, bet biezi vien, tie ir no plaana caurspiidiiga materiaala, kaut kaa negribas, lai kruushu gali spiezhas aaraa H&m un lindexaa tie modeli nekaadi, pavisam prasti new yorkeraa citreiz var ko smuku atrast un tur ir iznjemamie polstereejumi, bet kvalitaate taada chaabiiga.
gabijagabija Es lielākoties internetā pērku un tad kad pērku veikalos, tad vienkārši staigāju randomā pa visiem veikaliem meklējot kur ir tāds kādu gribu, nav konkrēts veikals kur iepērku.
Kādreiz rosme pirku, tagad gan sen van būts.
Kā ir ar rosmi un laumu? Vienu laiku gribēju aizbraukt, bet šeit salasījos, ka tur tikai 'omīšu veļu' pārdod, tāpēc tā arī neesmu bijusi.
Par newyorker.. savu mūžu neesmu redzējusi lielākus polsterus Bet laikam jau būs jāsamierinās, ka šeit nevar tādu nopirkt.. Change arī esmu bijusi, tādi ļoti parasti un tādi jau man ir, gribētos kaut ko nedaudz īpašāku..