Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Tortes pildijums

 
Reitings 207
Reģ: 01.03.2014
Sveikas (l)
Vakar uzcepu kuku,kuka sanaca ok,bet noformējums gan nē gribēju parliet palam pari šokolādi,bet saka putukrejums kust...Ko izmantot putukrejuma vieta?
Un kā uztaisīt tas rozītes uz kuku ja putukrejums neturas?
17.03.2016 18:49 |
 
Reitings 743
Reģ: 22.11.2015
Par rozītēm nezinu, bet, kad lēju putukrējumam pāri kausētu šokolādi, viss bija kārtībā. Vai lēji tiešām ļoti lēni un uzmanīgi?
17.03.2016 18:52 |
 
Reitings 207
Reģ: 01.03.2014
Es ta uzmanigi leju bet tas putukrejumam saka tecet nost un pats putukrejums ari kluva ellais spidigs
17.03.2016 19:42 |
 
Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
kādu putukrējumu jūs izmantojat? veikalā jau gatavu, jeb pērkat krējumu? :)
17.03.2016 21:02 |
 
Reitings 207
Reģ: 01.03.2014
LeLeRe man biji divu veidu,viens uz tirgu itkā lauku(bet šis nemaz nesaputoja palika šķidrs),otrs ( saldais krējums Rasa,šis saputoja bet arī nebija stingra masa).
17.03.2016 22:48 |
 
Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Rozītes netaisa no putukrējuma, bet gan no kāda krema uz sviesta bāzes, kas turēs formu.
17.03.2016 22:51 |
 
Reitings 207
Reģ: 01.03.2014


visur raksta kad putukrējums ;(
17.03.2016 22:56 |
 
Reitings 207
Reģ: 01.03.2014
17.03.2016 22:57 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Jap, sviesta krēms. Pēdējās reizes gatavoju, pamatā izmantojot piena un augu tauku maisījumu+sviestu+pūdercukuru+ kaut ko garšai/krāsai pēc vēlmēm. Var arī svaigāku variantu - kur ir krēmsiers klāt. Ar putukrējumu varētu mēģināt, bet tad stindzinātājs jāliek klāt, ar parastu putukrējumu īsti nesanāks tā - kā izņemsi no ledusskapja, tā kusīs..
18.03.2016 11:24 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
ar putukrējumu var , bet jāliek stindzinātājs un uzreiz saldētavā pēc tam ledusskapī , bet rēķinies , tikko izņemsi ārā , tā ātri vien kusīs
18.03.2016 11:32 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
pildu tortes parasti ar vārīto krēmu, arī dekorēju..nekas nekūst. Turklāt garšo labāk nekā putukrējums, manuprāt :-)
18.03.2016 11:49 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Putukrējumam pievieno kādu no svaigajiem sierem (Mascarpone, Philadelphia, Kārums) un krēms uzreiz būs stingrāks un labi turēs formu!
18.03.2016 11:52 |
 
10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Ja gribas rozītes taisīt tieši ar putukrējumu, tad noteikti ir jāliek vai nu stindzinatājs, vai kausēts želatīns.
Kā alternatīvas vēl ir vārītais krēms, sviesta krēms, svaigā siera krēms.
18.03.2016 11:55 |
 
Reitings 870
Reģ: 17.03.2015
jūs man labāk pasakat, kur var iegādāties krāsas krēmiem? zinu, ka maximā šādi tādi ir. bet tikai dažas krāsas. kur jūs pērkat? kaut kad sen lasīju, ka kkas pasūtīja no ebay krāsas bija ļoti piesātinātas un ilgam laikam.
18.03.2016 12:10 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
iespēju robežās cenšos iztikt ar dabīgajām - augļu sulas, kaltēto dārzeņu pulveri un tā. Plašs klāsts ir Gemosā - dažādi tilpumi, firmas, krāsas.
18.03.2016 12:13 |
 
Reitings 743
Reģ: 22.11.2015
Es krāsas pirku Rimi. Liela izvēle bija. Protams, lielajos Rimi.
18.03.2016 12:13 |
 
Reitings 870
Reģ: 17.03.2015
kā no dabīgām izejvielām sanāk iegūt vēlamo krāsu? man vienmēr kaut kādas pļekas beigās sanāk, kad esmu ieguvusi vēlamo krāsu , konsistence jau ir par šķidru. kādas firmas ir Rimi, nezini? :)
18.03.2016 12:15 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits