Domāju, ka vari. Biezpienmaize ir siera kūkas vietējā versija, attiecīgi, iedvesmojies no siera kūkām, lai atrastu, ar ko vel var to visu salipinat kopā (olas? Banāns? Ciete?)
Bez mannas var taisīt vairāk kūkveidīgas biezpienmaizes, kurām ir kārta mīklas un kārta pildījuma, nevis viss kopā samaisīts. Piem., šī ir pārbaudīta recepte, rezultāts - garšīgs.
https://uwagatavo.wordpress.com/2010/06/10/kirsu-biezpiena-kuka/
manna ir tapēc , ka tā uzsūks visu mitrumu sevī no biezpiena un nebūs pļocka ... godīi , es pat nezinu ar ko aizstāt , pirmais kas nāk prātā ir prosa vai kuskuss , bet man liekas , ka tie galīgi nederēs
madonna, man vienkaarshi nav manna kaa taada veikalaa
nopriku kukuuruzas cieti :D un it kaa taadu kaa mannnas pudinju?! tas galigii nav tas pats, bet vai varu meejginaat baazt iekshaaa ? :D