Mana recepte:
5 olas, glāze cukura, glāze miltu, bļodiņa ābolu. Bļodiņas tilpums uz kādu 1,5 glāzi. Nekad šai kūkai neko neesmu atsulojusi. Rezultātam būtu jāsanāk līdzīgam, kā Armanda receptē. Starp citu, ja ceptu pēc viņa, olbaltumu putotu tikai pirms sajaukšanas ar pārējo mīklu.
Puto olas ar cukuru līdz krējumveida konsistencei, iemaisa miltus plus miltos apviļātus ābolus, leju formā un iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī iekšā.
Parasti izmantoju 23-25 cm diametrā formu. Cepeškrāns režīms no augšas un apakšas (ierastākais režīms jebkurai cepšanai) ap 180 grādiem, ja izmantoju ar ventilatoru lieku mazāk grādus 160-170.
Tiešām nav nekādas alternatīvas cepšanas režīmiem? Cept tikai no apakšas, piemēram, ja augšu pārāk aprauj.
Konkrētajā gadījumā temperatūra noteikti par augstu.