Man ļoti svarīgi ir labi atpūsties, paceļot. Es tam viennozīmīgi tērēju lielākos brīvos līdzekļus. Toties es tērēju maz kosmētikai, visādiem štruntiem un apģērbam. Labāk uz to ieekonomēju, bet paceļoju.
Ja es 2-3 reizes gadā vismaz neesmu bijusi ceļojumos, man nāk depresņiks virsū :D
Pa Latviju arī patīk pabraukāt, bet jāsaka gan, ka pēdējā laikā pieķeru sevi pie domas, ka visur jau ir būts tik daudz reizes, ka apnīk. Turklāt, ja agrāk fanoju par Igauniju, Sāremā, par Lietuvu, Palangu, Nidu utt. tad arī tur man jau ir apnicis. Tas pats ar vairākām Eiropas valstīm, kur ir būts n-tās reizes, tā pati Vācija, Itālija, Francija , kaut gan tur vēl tomēr daudz kur nav būts. Tagad man jau gribās ko tālāku un eksotiskāku, bet tam atkal žēl naudas, uzreiz tā samaksāt par ceļojumu 4 vai 5 tūkstošus.
Tāpat man ir svarīgi arī iet uz kino vismaz pāris reizes mēnesī, uz teātri, operu, koncertiem. Tāda veida izklaides plānoju regulāri. Vispār galīgi neesmu mājās sēdētāja, man visu laiku vajag kaut ko darīt :D