labs vīrietis?

Reitings 272
Reģ: 01.03.2015
Vai jūs apsvērtu iespēju tikties ar šādu vīrieti:

1) 28 gadi
2) bez noteiktas dzīvesvietas, regulāri pārvācas pilsētas robežās
3) ņem tikai lētākās istabas, bieži nepavelk īri
4) bieži nav ko ēst
5) nes uz lombardu visu, ko atrod
6) grib būt rakstnieks, publicēts tiek varbūt 1 no 5 darbiem, ko viņš uzraksta

Ko domājat par šādu vīrieti, vai apsvērtu ar viņu tikties (ja, pieņemsim, viņam būtu labs raksturs)? Vai arī uzskatāt, ka nav jūsu vērts, diletants?
15.03.2016 15:38 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
nah šito DAUNI te vēl nav nobanojuši ??
tak slims cilvēks

Apsveicu! Beidzot tev parādījās paškritika :)
15.03.2016 22:43 |

Reitings 9
Reģ: 20.12.2015
Visions., kompliments par tik jēdzīgu (vismaz potenciāli) diskusiju, interesanti biji izdomājis/-usi.
16.03.2016 00:04 |

Reitings 229
Reģ: 10.02.2014
Nu man maiga sirds... Ja nu vīrietis ar brīnišķigu raksturu un tādām pašām vērtībām kā man (par ģimeni, sabiedrību, dzīvi kopumā). Vēl svarīgi būtu vai tā rakstīšana ir tiešām viņa kaisle un vēlme sirds dziļumos. Var arī būt, ka vnk izvairās no atbildības un grib slinkot pa dzīvi, izmantojot "rakstīšanu" kā attaisnojumu.

Bet ja viņš tiešām ir ambiciozs par rakstīšanu, kārtīgi mēģina 'izsisties' un viņam tas padodas + mums ir superīga ķīmija, tad es varētu. Pat atbalstītu. Ja ir talants, girbasspēks un tiek pielikts smags darbs - rakstnieka karjera var būt veiksmīga.
16.03.2016 03:55 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Kāpēc atkal viss vienā putrā?

Tas, ka cilvēks (potenciāli) ir Nobela prēmijas laureāts vai vienkārši lielisks rakstnieks, nepadara šo cilvēku par labu "materiālu" attiecībām un ģimenes dzīvei.

Neesmu biogrāfiju eksperte, bet Einšteinam bija nelaimīga laulība, Rainis krāpa sievu, un Veidenbaums vispār ņēma un nomira no tuberkolozes jauns.

Varbūt būt Nobela prēmija laureāta sievai ir krutāk, bet nekur nav teikts, ka asenizatora Jura sieva nav 3x laimīgāka ģimenes dzīvē.
16.03.2016 06:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits