Laineris, kas nesmērējas

Reitings 326
Reģ: 22.02.2011
Biju atradusi nosacīti perfektu laineri - Stila stay all day eyeliner. Nopirku jau otro reizi, bet tas pats, kas ar pirmo - daži mēneši un otiņa jau čupā :(
Galvenais, kas man viņam patika - neatstāja nospiedumus un nesmērējās.

Kādi ir jūsu iecienītākie laineri? Esmu gatava mainīt arī veidu (gel, liquid uc). Interesē tieši tie, kas nesmērējas, jo acu forma man ir tā teikt semi-hooded.
14.03.2016 12:57 |

Reitings 1274
Reģ: 23.09.2012
Esmu sapratusi, ka taukaini plakstiņi + mana acu forma tā ir nāve lainerim, bet kaut kā esmu iemanījusies to uzklāt tā, ka nav nospiedumu uz plaktina, kā palīgs kalpo acu ēnu bāze + kadas caurspīdīgas ēnas un tad lainers, lietoju laineri no Rimmel ( gela, nevis pildspalveidīgo) ir loti labs, kā arī, no pēdējiem atklājumiem, man ļoti patīk H&M lainerīši. Essences laineris turējas ļoti labi ( ūdensnoturīgais)
14.03.2016 22:01 |

Reitings 351
Reģ: 07.11.2013
14.03.2016 22:20 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Man arī ir BrightYellow ieliktais essences laineris. Pilnīgi ideāli turās un pērku jau atkārtoti. Jā, zem lainera apakšā ir tonālais un caurspīdīgais pūderis, varbūt arī plakstiņi man īstie. Smieklīgi, ka viens var būt totālā starā par produktu, bet otram tas liekas tīrākā katastrofa. Protams, zinu, ka tā ir normāla parādība, bet vienmēr līdz brīdim, kamēr aizvaino kādu no maniem favorītiem. :-D
Cena ļoti draudzīga, tāpēc var jau izmēğināt. Man bija emergency stundu pirms JG pasākuma un Drogās šis bija praktiski vienīgais laineris (praktiski vienīgais, jo nevēlējos testēt laineri pa 10euro, zinot, ka tas var gadīties stipri līdzīgs tam pa 2 euro). Tā arī paliku pie šī. Varbūt kādai vajag parocīgāku, bet es roku esmu piešāvusi, turas ideāli, nekas nedrūp un vakarā vēl jāpacīnās, lai nost dabūtu.
14.03.2016 23:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits