Čau! Tāda sajūta , ka te veselu mūžību nav būts :D Šodien no rīta bija tādas interesantas sajūtas, it kā negribējās uz darbu, bet tomēr gribējās, 2 nedēļas esmu atpūtusies labi un tagad varu atkal strādāt, pietrūka man darbs tomēr. Tik jauks atvaļinājums man laikam nebija bijis vēl nekad, tik forši bija (l) Esmu atpūtusies, izslēpojusies un pilna enerģijas. Itālijā bija tik foršs laiks, nedaudz bēdīgi, ka mums te tas pavasaris kavējas. Baudīju sauli, sniegu un divvientulību ar vīru, perfekti (l) Pat daži čp , kas mums ceļojumā gadījās, neko nesabojāja. Vienu reizi gandrīz nokavējām shuttle , jo nezinājām, ka pilsētā ir karnevāls un ir bloķēta satiksme, autobuss nebrauca un taksi izsaukt bija lielas grūtības :D Un tad vēl vienu dienu aizslēpojāmies pārāk tālu, netikām laikā atpakaļ un palikām milzīgas ielejas vidū, pacēlāji pārstāja darboties, netikām nekur lejā, jo vajadzēja pacelties no ielejas augšā, lai slēpotu tālāk, tā nu attapāmies vakarā pie viena maza hotelīša un nekā cita apkārt, diezgan tālu no mūsu viesnīcas. Es biju pārsalusi un izmisumā, tad gan man parāva pinkšķi :D Bet viss beidzās laimīgi , izsaucām taksi, samaksājām gan 75eur, lai mūs noved lejā. Pēc tam turpmākās dienas gan bijām uzmanīgāki un visu plānojām laicīgi. Bet par spīti tam, atvaļinājums bija lielisks (l)
Kas jums te jauns? Ēdu pusdienas, atpūšos un domāju, ka visa diēta atkal jāsāk no jauna, jo Itālijā bija picas, pastas, tiramisu, vinčiks lielos daudzumos. Tagad vajag attīrīties no tā visa , ēdu dārzeņus ar lasīti, vakarā jāiet uz treniņu :)