Ļoti atkarīgs no tā kurā pilsētā plāno strādāt un kāda tipa darbu. Kaut gan dzīvoju dienvidanglijā, ir reāli īrēt istabu 70-90 gbp range plus 25 - 30 gbp pārtikai nedēļā. Lielākās pilsētās, jo īpaši Londonā izmaksas aug eksponenciāli, ja vien nav kādi īpaši apstākļi. Ņemot vēra ka sezonāls darbs, tad menial tipa darbi (pārtikas pārstrāde, factories, tīrīšana, lauki) vai restorāni/bāri. Es personīgi izvairītos izmantot aģentūru pakalpojumus, jo tas automātiski asociējas ar fizisiki smagāko darbu galu, ne īpaši patīkamā vidē un darbs ar minimālu sallary rate. Bet tavā gadījumā varētu būt citas prioritātes - nevis darba apstākļi bet gan nauda un stundu daudzums kā arī overtime pieejamība. Restorāni un bāri ir best bet šādā gadījumā un darba grafiks var būt arī samērā fleksibls salīdzinājumā ar citiem darbiem. Zinu ka ir cilvēki, kas strādā vasarā nelegāli (dienvideiropieši, aziāti un daži vietējie) bet tādos gadījumos alga ir tikai ap 5gbp stundā. Personīgi es šobrīd pildu tikai universitātei piesaistītus darbus pirms studiju atsākšanas un man ir pieejami veidi kā minimazēt īres izmaksas vasaras periodā dēļ kontaktiem, tāpēc nezinu vai mana pieredze būs īpaši noderīga tavā situācijā.