Zagšana

Reitings 83
Reģ: 27.12.2015
tāds jautājums.. vai esat zaguši kaut ko? no veikala, vai no kāda cilvēka...vienalga. un kādas bija sajūtas. būtu interesanti dzirdēt jūsu atgadījumus.:-)
12.03.2016 18:17 |

Reitings 737
Reģ: 26.10.2014
Labāk esi uzmanīgs :-D
13.03.2016 03:20 |

naav jābūt uzmanīgam.. vienkārši jāsaprot, ka ar sievieti attiecības saukt par - partnerattiecībām ir lielākā muļķība :D :D investor attiecības un sponsor attiecības.. tie ir tie vārdi
13.03.2016 03:25 |

bet ja pasam godīgi.. es nevaru to teikt par visām.. ir arī ļoti godīgas meitenes, priekšzīmīgas pat šādās lietās. Un tādu pat ir vairums. Vienkārši dažās draudzībās ir bijusi tā nelabā piegarša :D

Pēdējā draudzene prasīja naudu par to, ka es viņu visu laiku esmu kaitinājis, un 1x iesitis. Tāpēc viņai vajadzēja 5000eur, lai kaut kur aizbrauktu, un no tā visa atpūstos :D :D :D un vēl iepriekšēja, pirms viņas, regulāri prasīja dzīvoklim, parādiņus, un tad jau ziemassvētku dāvanām mammai , brālim utt :D :D un kamēr dod, tikmēr viss ir bijis superīgi, ir tāda pateicība,.. ka atsūkā bez prasīšanas. ja vien vajag .. izdara visu.. un es to saprotu, tas viņām uzlabo garīgo ļoti, ļoti, ļoti.. ka sirsniņa atmaigst uzreiz :D

bet ir ļoti solīdas, nopietnas meitenes, kuras pašas ir savu finanšu noteicējas, un viņām visa pietiek.
13.03.2016 03:35 |

nekad nav bijis tā, kā es gribu- kad pašam bez teikšanas sanāk to visu darīt. un vēl ir jāpierunā, lai pieņem.. ok, dažreiz tiek pietēlots, ai , nu kā tu tā, nu es nevaru pieņemt.. un tas arī sūkā mazliet :D :D labi redzot, ka tas ir tas, ko viņa ir gaidījusi :D bet tā pa īstam, lai viss notiek paša gribēts :) nevis prasīts :) un pa īstam iepriecina otru.
13.03.2016 03:40 |

karoč, čalis penesīs visu, un vēl vairāk, ja būs īstā meitene. nevajag tikai to gaidīt, vai ar to rēķināties. vai kad tas tiek darīts.. neteikt- ai, nu kā Tu tā, es nevaru pieņemt,, un tēlot nenormālu izbrīnu, ja pati uz to vien esi mērķējusi, un pacietīgi gaidījusi :D :D
čo ta gribās lai tas ir dabīgi viss :D
13.03.2016 03:42 |

pat varētu papublicēt uzskatāmus piemērus , ar vārdiem , uzvārdiem.. bet negribās slēgt iekšā otru kompi, un raksties caur garām sarakstēm, vecām :D :D
bet tas ir psc :D ja nu ir interese, mož i ieliktu dažas. :D :D kā prasa zābaciņiem, skolai, īrei, ceļojumam utt :D un izdomā iemeslus visādus.. viena pat bija uztaisījusi feiko profilu FB, un tēloja bijušās draudzenes, labāko draudzeni, ķip. un stāstīja man, cik viņai grūti, un ka vajadzētu palīdzēt.. nosūtija kontu un tādas lietas :D :D
SMIEKLĪGI
Diezgan labi pazīstu cilvēkus, un to raksturus, un uzreiz to redzu, tas ja spēlēju līdz dažreiz , saprotot ka neviens nav balts :) bet tas ir nožēlojami! un tas ir skaidrs, ka attiecības nebūs iespējamas nopietnas
13.03.2016 03:47 |

vai arī, kā uz emocijām spiež :D :D pēc tam vēl teātri taisot :D - apmēram.. ai, man nevajadzēja.. bet tagad ir grūti, kad varēšu, nopelnīšu naudiņu, un atdošu.. vienkārši tagad ir grūti.
un tad ja pasaka- nē, man tiešām nevajag, es vēlējos vienkārši palīdzēt.. tad vēl vairāk seko tas- nu es tā nevaru , es tāda neesmu.. atdošu visu kad varēšu.. nedomā ka esmu tāda :D :D

un tad ir jāpārliecina, lai neiespringst, ka tas tiešām ir dots viņai, un negribi lai viņa atdod, jo bija svarīgi palīdzēt.. :D :D un tā tiek nokārtotas attiecības :D :D
13.03.2016 03:49 |

un to spēli ir tik smieklīgi spēlēt :D :D :D

tas pats ar visiem mājieniem no sievietes puses.. :D :D ķip, šovakar vispār gribētos vinčiku.. vai kko tādu. garlaicīgi . :)

kāpēc nevar vnk pateikt- nopērc vīnu, atbrauc pie manis. :D :D es gribu atlaist, padrāzties un tamlīdzīgi..
nevis stundu stāsta, ka it kā brīvs vakars , un iespējams sagribētos vīnu.. bet , ai , pašai jau negribās uz veikalu iet.. un to visu klausīties :D :D
13.03.2016 03:52 |

un kad piedāvā.. - nu es aizbraukšu pēc vīna, nopirkšu suši . tiksimies- tad- ai, nu nezinu, tu tikai tērējies uz mani. es tā nevaru :D :D
13.03.2016 03:53 |

i love this game :D :D :D ja godīgi :D :D tā ir virsroka pār kaķeni
13.03.2016 03:56 |

Reitings 935
Reģ: 20.02.2015
Esmu šņabi zagusi ar draudzenēm.
:D

Un vēl daudz ko citu. Neko nenožēloju.

Kās bijis bijis.
13.03.2016 08:24 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
bērnībā sporta pēc no dārziņiem nolasījām zemenes un skābenes :D
salīdzinoši nesen pašai nemanot no yuska iznesu ziepju burbuļus- kad apjautu, ka par tiem netika maksāts, biju jau pie mājām un atpakaļ griezties negribējās.
13.03.2016 08:38 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Bērnībā tā bija diez gan bieža parādība, tagad kauns pat atcerēties.
Vienreiz ar māsu nozagām vecmammai lielo Laimas konfekšu kasti, jo viņai bija lielas svinības un vairākas kastes uzdāvināja un domājām, ka nepamanīs. Šķūnītī abas ēdām, suni arī barojām ar končām, jo nevarējam pašas apēst. Pēc tam bija šausmīgi slikti, kā arī vecmamma tomēr bija piefiksējusi, cik kastes bija uzdāvinātas.
Mammai kaut kad sen sen pārdeva pienu, dārzeņus u.c. lietas un bija viņai kastīte virtuvē, kurā meta visu saņemtās monetās. Ik pa laikam no turienes ņēmām un pirkām saldējumu. Bet tā vien šķiet, ka mamma to zināja.
Vienreiz ar draudzeni no mājturības kabineta nozagām desu. Nopirkām vislētāko maizi un ēdām aiz skolas. Bet tā draudzene bija ļoti nabadzīga, es pat reizēm no mājām nočiepu kādus makaronus vai maizi un nesu viņai, jo man bija viņas ļoti žēl.
Mūsu mājā dzīvoja viens radu onkulis, viņam bija sava istaba ar ledusskapi un, kad viņš aizbrauca uz Rīgu, tad ar māsu gājām no ledusskapja čiept sieru, desu u.tml lietas līdz brīdim, kad vienu reizi ejot apciemot onkuļa ledusskapi, atradām zīmīti "Informācija ledusskapja pelēm - būšu mājās otrdien". Šausmīgi nokaunējāmies un vairs nekad neko no turienes neņēmām.

Ja tā padomā, saldumus un ēdienu esmu čiepusi diez gan bieži bērnībā. Nebija jau tā, ka mājās nebija ko ēst, bet, piemēram, desa bija ekstra un arī tad, kad bija, parasti mamma katram iedeva 2 šķēlītes, sieru vispār dabūjām divreiz gadā. Saldumus arī dabūjām ļoti reti, tāpēc, protams, ļoti ļoti kārojās un roka paslīdēja, ja tādā veidā bija iespēja tikt pie saldumiem. Ļoti ceru, ka savus bērnus varēšu nodrošināt tā, lai viņiem nekad neienāktu prātā zagt ēdienu...
13.03.2016 14:14 |

Reitings 263
Reģ: 26.02.2016
Draudzenes ietekmēta dažādus sīkumus saspēros veikalā pusaudžu gados.
tad drīz sāka nomocīt sirdsapziņa un pārtraucu tā darīt.
ābolu zagšana ir klasika, man toreiz nebija dārza un spēru ābolus, kam tādi gardāki izskatījās :D
13.03.2016 16:33 |

10 gadi
Reitings 2563
Jā, gadījies kādu sīkumu nočiept, bet sirdsapziņa nulle.

Un no bāriem glāzes :D
13.03.2016 17:04 |

Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
Neesmu zagusi.
Un glāzes no bāra zagt, ēm, kas jums glāzes trūkst? (t)
13.03.2016 17:09 |

Reitings 456
Reģ: 16.01.2016
*Bērnudārzā es biju līdz ausīm iemīlējusies vienā puisītī, kuru sauca Daņiks :-D Tai pašā laikā mana mīlestība nr.2 bija betmens. Daņikam bija maza betmena figūriņa, kuru es nočiepu no viņa skapīša.
13.03.2016 17:16 |

Reitings 456
Reģ: 16.01.2016
Vēl tajā laikā bija populārs šreks un veikalos tirgoja pārslas, kurās bija šreka figūriņas. Es ar savu draudzeni tās kolekcionējām un man bija visas sakrātas, izņemot 1, kura bija draudzenei. :-( Ļoti gribēju to iegūt, tāpēc paņēmu ieliku paštaisītā vētulītē, kur uzrakstīju: "Šī ir dāvana, bet neteikšu no kā" un teicu mammai, ka man to uzdàvināja :-D Beigās mani nomocīja sirdsapziņa un mantiņu slepeni ieliku atpakaļ draudzenes somā :-)
13.03.2016 17:19 |

10 gadi
Reitings 2563
Par glāzēm, tas pat nav bijis speciāli, vnk dzēriens ir palicis, esam ārā un ašā ideja tīt prom, tad nu ar visu glāzi. Ne jau sēžot bārā somā bāzt...
13.03.2016 17:27 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Ā, vēl es vienreiz pēc ballītes atnācu majās ar ceļa zīmi. Likās šausmīgi smieklīgi tajā vakarā.
13.03.2016 17:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits