Kukuruza O, skatos, ka ne es vienīgā jāņoju līdz 3:00. :-D Mana peka arī gulēt negāja, lai gan parasti pēc pusnakts jau čuč, niķojās nedaudz - tad krūti prasīja, tad pamperu piekakāja, tad pameram garām aizgāja tā, ka visas drēbes slapjas un jāmaina, jaunu pamperu jau uzliku, domāju viss forši, tulìņ būs viss, bet nē, mazā izdomāja, ka pačurāt taču arī vajag, nu neko, kopu dupsi pa jaunam. Vienvārdsakot - jautriiiiiiiii:-D
Pati uzmodos pirms 6:00, izdomāju sevi nedaudz savest kārtībā un kamēr rosījos, miegs tā kā pārgāja, laikam man sanāca ātri izgulēties.:-D Mazule gan saldi guļ.(l)
Man vienīgi škrobe - ārā tik līst un līst...:'-((t)
-
Mūsu mincei arī nepatīk, kad mazā raud, bet viņa tad paliek tāda satraukta, citreiz pati kaut ko līdzi ieņaudas un izskatās tā, ka viņai žēl mazulītes, ka negrib, lai mazā raud.:-D Kā es smejos - pūkainā auklīte.:-D
Ziņkāre par mazules gultiņu gan viņai ir, tagad mazāk, bet pirmajās 2 dienās esot mājās viņa vairākkārt mēğināja tajā iekāpt.
Es pagaidām uz nakti mazo ņemu mums pa vidu, jo nedaudz bail vai mince neielīdīs pie mazules, kamēr saimnieki abi guļ.
Kamēr mēs nomodā, tikmēr mince labi uzvedas, bet nu nedaudz bail, ka mums neredzot var izdomāt kaut ko sastrādāt.
-
Jautājums visām - jūs naktī pamperu mainat, ja dzirdat, ka mazulis tur kaut ko izcepis ?