Beztēma OKTOBRA/NOVEMBRA 2016 bēbjiem

Reitings 165
Reģ: 22.10.2014
Sveikas!

Eksperimentālā kārtā izdomāju, ka varētu punčbēbju mammas pulcēties pa termiņiem. Tad nu redzēs, kas mums sanāks (l)

Apspriežam visu, kas uz sirds-kā jūtamies,kā ar pārbaudēm, arī attiecībām utml.

Nu tad sākam....(l)
11.03.2016 15:55 |

Reitings 9
Reģ: 10.06.2016
Sveikas meitenes!
Arī varu pievienoties jūsu bariñam. Visu laiku tikai lasīju forumu, bet tagad beidzot arī pieregistrējos, lai varu ar kādu dalīties šajā laikā. Šodien aizrit 18nedēła. Un dzemdības plānotas uz 18 novembri. Par sliktumiem runājot, tagad jau ir labāk, bet no 8- 14 nedēłai visu laiku varēju rīstīties un izvemt visu ieēsto. Vēljoprojām slikti ir no gałas, jebkādi apstrādātas.
Pēdējā laikā jūtos łoti nervoza un sasringta, ar visiem satraukumiem esmu vēl apslimusi, cenšos tikt uz kājām ar visiem dabīgajiem līdzekłiem.
Par kustībām runājot, vēl neesmu sajutusi kārtīgu spērienu,bet gan vairāk kā vēdera burkškēšanu
11.06.2016 11:51 |

10 gadi
Reitings 936
Reģ: 01.10.2009
raven, es visu laiku prātoju par to vai man būs beigās liels vēders vai nē.:-D Ir jau ir pamanāms labi, tomēr 24.nedēļa, bet šķiet,ka tāds normāls tas izmērs.:-D

Pikaboo, esi sveicināta bariņā.:-) Centies atslābināties...
13.06.2016 10:58 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
raven, man vispār neko vēl nevar redzēt. Šonedēļ sanāk 18 nedēļa, bet nu nekāds vēders vēl nav. :) Es domāju, kad tad viņš parādīsies!? :D Varbūt vienas nakts laikā pēkšņi pārvērtīsies par lielu bumbu :D Bet pagaidām esmu tīri apmierināta ar to, ka varu vilkt savas vecās drēbes un nekas jauns nav jāpērk. Derētu tikai jauns peldkostīms.
Pag.nedēļ dīvainā kārtā atgriezusies tāda kā šķebināšana. Baigi slikti jau nav, bet kaut kādos momentos starp ēdienreizēm ir diskomforta sajūta, nedaudz tā kā velk visu apēsto uz augšu :-/ Tad es uzkožu kko un diskomforts pazūd.
13.06.2016 11:08 |

Reitings 165
Reģ: 22.10.2014
Labrīt ! Pievienojos puiku mammu pulciņam (l) Pilnīgi nekas neliecināja, ka varētu būt puisēns, jo saldumus varētu ēst un ēst un viss pārējais , tajā skaitā tā ķīniešu tabula, arī nedarbojas... Tā kā variet pat nelasīt un neklausīties tos brīnumus... Protams, esam priecīgi, nav svarīgi , kāds dzimums, galvenais, lai mazajam viss labi(l)
Kā jau lasīju te daudzām, arī man nav enerģijas pieplūdums, varētu ielīst lāča migā un gulēt

Ārste tagad uzsēdinājusi uz diētas, jo bija sliktas urīna analīzes, nierēm pārāk liela slodze, ēdu asu ēdienu un arī apelsīnu sulu par daudz esmu iepriekš dzērusi.

Tagad būtu laiks, kad varētu gādāt nepieciešamās lietiņas, bet esmu apjukusi ar drēbītēm, jo tas jau būs oktobris un nav ne jausmas, ko, cik siltu apģērbu iepirkt
Jau domājiet par to? :-|
13.06.2016 11:10 |

10 gadi
Reitings 936
Odri, apsveicu ar puiku.(l) Būs mums bariņš ar kārtīgiem puisiešiem.:-D
Es arī vēl speciālas grūtnieču drēbes neesmu pirkusi.
Un runājot par drēbītēm utt., pagaidam neesmu iedziļinājusies šai jautājumā. Noteikti nopietni tam ķeršos klāt, kad nākammēness sāksies atvaļinājums un būs aizvadītas kāzas. Citādāk tagad pārāk daudz domas pa galvu jaucas.;-)
13.06.2016 11:44 |

Reitings 638
sveikas!! sveiciens jaunpienacejam un Odri ar pisenu!!:)

mes visu uzninasim tik so piektdien, es nevaru sagaidit!!!:)

man jau labu laiku ir divas grutiecu bikses un esmu parlikusi savu gardarobi, pa vasaras drebem bez isiem topiniem, jo man loti negribas radit pliku punci, nopirku pat speiali tadu jostu, kas nosedz!

man ir veders, pasai liekas, ka esmu ka mazs valis, bet, kad virs nofoce un parada no malas, tad tik traki nav, tik pasai ta sajuta!! bet man noteikti ir ta, ka veders paradijas viena nakti!!:D visu dienu pirms tam vilka, vilka un no rita bija sajuta, ka peksni tada bumba mana vedera vieta uzradusie!!

mazais nemas ka traks nakts laika pa punci, citreiz pat gruti gulet!!:) vel man bisku bail, ka ar arbuzu sezonu esmu parfosejusi un man ir par daudz svars klat!!:( redzes, ko man piektdien teiks!!! gaidu, gaidu, gaidu, un man tik daudz jautajumu!!!!

par drebitem, es saku skatiuties sarakstus, ko tad isti vajag, cik daudz, un pieturesos pie minimalistu listes!! jo sajuta, ka no apkartejiem tapat tik daudz ko sadavinas!!:)
13.06.2016 11:54 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Odri, apsveicu ar jauno atklājumu! :-)
Jau domājiet par to?

Es vēl nē. vēlos sagaidīt ultrasonogrāfiju, lai pārliecinātos, ka viss kārtībā - lai sirds mierīga.
raven, man vispār neko vēl nevar redzēt. Šonedēļ sanāk 18 nedēļa, bet nu nekāds vēders vēl nav.

Varbūt mazais atrodas tuvāk mugurai? Man šodien pilnas 18 nedēļas. Itkā nākamā mēneša laikā vajadzētu būt straujai augšanai.

Saņēmu vēstules par ultrasonogrāfijas laikiem. Vietējā slimnīcā man apmeklējums ir 22.06. un par to laicīgi tiku informēta (0.06.), bet otra - no Tromsø pienāca četras dienas pirms noteiktā datuma.
Šī pilsēta atrodas aptuveni 550km no vietas, kur dzīvoju.

Domāju, ka Tromsø būs kaut kādas ģenētiskās analīzes, bet izrādās - vēl viena ultrasonogrāfija, tikai pie labāka speciālista.

Tātad rītdien man būs pirmā ultrasonogrāfija :-)
Vienīgais pluss - lidojumu uz un no slimnīcas apmaksā - vajadzēja zvanīt uz speciālu numuru un pēc tam sms veidā saņēmu lidojuma informāciju. Labi, ka ar darbu varēja sarunāt :-)

Pirmās izteiktās kustības izjutu 17 nedēļās un 3 dienās - jutu, ka kaut kas puncī notiek, uzliku roku un sajutu vieglas kustības (l)
13.06.2016 12:03 |

Reitings 909
Reģ: 20.01.2016
Čau, meitenes!
Mums šodien sākas 22. nedēļa. Ceturtdien uz USG, paskatīsimies kā puika rosās, ceru, ka viss būs labi :) Mazais daudz kustās, ļoti reaģē, ja vēderu pakužina draugs, uz maniem pieskārieniem tāds kūtrāks ir :D Man vēl mazāk kā mēnesis atlicis strādā, nevaru sagaidīt, kad varēšu doties atpūtā. Tad arī vairāk domāšu par drēbītēm un tādām lietām.
13.06.2016 12:07 |

Reitings 3647
Kristya. - 23. septembris;
UVA - septembra beigas, oktobra sākums;
kristino4ka1 - 4. oktobris;
Kukuruza - 5. oktobris;
Odri - 13. oktobris;
havaja - oktobra vidus;
mistalee_ - 17. oktobris;
Sonrisa - 18. - 21. oktobris;
grumpy but gorgeous - 20. oktobris;
Kristīne,* - 28. oktobris;
Riebeklite20 - 4. novembris;
Peekaboo1 - 4. novembris;
raven - 14. novembris;
Miss_Tiina - 18. novembris;
Pikaboo- 18. novembris;
Brazil - 22. novembris;
Little Fox - 27. novembris
taira - novembra beigas
13.06.2016 12:11 |

10 gadi
Reitings 936
Vakar vakarā mazais mani ritīgi iespārdīja, tā ka vēders staipās un vizuāli ļoti labi var redzēt arī draugs.:-) Dikti patīk man tā spārdīšanās, bet pieņemu, uz beigam tas vairs nav tik patīkami.:-D
13.06.2016 12:13 |

Reitings 3647
Varbūt varētu pārbaudīt vienu tautas metodi bērna dzimuma noteikšanai?
Ja mazais ir ieņemts pēc mammas dzimšanas dienas, tad būs meitiņa, ja pēc tēta - puika. Piemēram, māmiņas dzimšanas diena ir jūlijā, bet tēta dzimšanas diena ir februārī, tad no jūlija līdz februārim var ieņemt meitiņu, bet no februāra līdz jūlijam - dēliņu.
Pēc šī teorētiski mums vajadzētu būt meitiņai. Rītdien, iespējams, uzzināšu, vai šī tautas metode ir darbojusies mūsu gadījumā :-)
Un kā jums? Vai pēc šīs metodes saskan?
13.06.2016 12:17 |

Reitings 909
Nē, nesaskan. Man arī ķīniešu kalendārs uzrādīja meitenīti, bet būs puika :) Pēc kaut kādiem ticējumiem gan atbilst, ka būs puika.
13.06.2016 12:19 |

10 gadi
Reitings 936
Man saskan, bet es īsti neko nepētīju, nekādus ticējumus. Es vienkārši no paša sākuma jutu un zināju, ka būs puika. Nemaz nevarēju iedomāties, ka beigās pateiks - jums būs meita.:-)
13.06.2016 12:21 |

Reitings 213
Reģ: 04.01.2013
Mums šodien pilnas 16 nedēļas, esam 17.iesoļojuši :) Gaidu vēl kustības. Puncis sāk jau palikt manāms, bet es arī viņu baigi necenšos slēpt :) Pagājušajā nedēļā esmu ieguvusi savu pirmo kilogramu klāt :D
13.06.2016 20:30 |

Reitings 1242
Sveikas, sen nebiju te bijusi. Apsveicu jaunpienācējas (l)
Pikaboo- mums vienāds laiks. ;)
Nu sākas 18.nedēļa, puncis ir ļoti redzams, nopirktas vienas grūtnieču bikses, vienas pusgarās un šorti lielāka izmēra kā vajag. Savādāk viss dikti spieda. Nu jau noslēpt vairs neko nevar. (l)
Meitenes, palīdziet, esmu dikti saaukstējusies, pret klepu lietoju pašvārītu priežu čiekuru sīrupu, bet ko lai dara ar iesnām...lietoju vnk sālsūdeni skalošanai, tad lorozīvu un nekā. Beidzos nost ar viņăm, dikti apgrūtina elpošanu un pašsajūtu. Ko darīt?
14.06.2016 10:16 |

Reitings 909
Miss_Tiina, man aptiekā iedeva jūras ūdeni (pūšamo). Man gan viņš nepatika, jo tāda īpatnēja smaka, bet vispār ļoti palīdzēja. Es tieši pašā grūtniecības sākumā, divreiz, nolikos ar saaukstēšanos.
14.06.2016 10:20 |

Reitings 1242
Mistalee_būs laikam jāiegādājas.
14.06.2016 10:26 |

Reitings 909
Es aptiekā pajautāju, ko viņi var piedāvāt grūtniecei un man ieteica to.
14.06.2016 10:29 |

Reitings 3647
Šodien biju uz ultrasonogrāfiju. Mazo kārtīgi izpētīja un viss ir kārtībā (l) Pārbaudīja arī 3d, lai rezultāti būtu skaidrāki, tāpēc man tagad ir viena 3d bildīte ar dēliņa seju (l)
Es arī pievienojos puiku mammām :-)
14.06.2016 16:42 |

Reitings 909
raven, apsveicu ar puikiņu! :) Cik man zināms, rudenī būs riktīgs puiku birums :D
14.06.2016 16:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits