Sveikas !
Aizvakar un vakar no rīta uztaisīju grūtniecības testu. Nebiju izbrīnīta kad parādijās divas treknas svītriņas. Pēdējā laikā jutu, ka īsti labi ar mani nav, arī tas, ka mr jau nedēļu kavējas. (būtu bijis jāsākās 25.05.) Un tā kā tās man vienmēr bijušas kaitinoši precīzas...
20. datumā no rīta dodoties uz darbu man palika ļoti slikti. Velkot apavus šausmīgi spieda vēderu, slikta dūša. Nodomāju - iziešu ārā, paliks labāk. Bet palika vēl sliktāk, acīs zvaigznītes ņirb, kājas paliek ļenganas, liekas tūlīt noģīpšu. Un auksti sviedri. Ārā +10, bet es gaidu autobusu īsajā krekliņā. Vēlāk viss pārgāja. Tomēr pašsajūta bija tāda nekāda.
Bija jūtīgas krūtis, bet nodomāju, ka tas noteikti pirms mr (kā tas vienmer notiek) Tad pārgāja..Bet pēc pāris dienām sāpes atsākās un tagad jau nedēļu tās sāp nenormāli...Pieskarties nevaru, pagulēt arī nevaru, jo grozoties spiež vēderu, viņš man tāds kā sasprindzis būtu, kur nu vēl pastiepties lai kaut ko no plaukta paņemtu... :D
Lai nu kā, bet manā pilsētā pie ginekologiem tikt ir neiespējamā misija. Lai tiktu pie savas ginekoloģes, man jāgaida 30.jūnijs, kad tikai sāksies pieraksts...Tas nav normāli. Bet beigu beigās tiku pie citas...Rīt pirmā vizīte :)