Beztēma OKTOBRA/NOVEMBRA 2016 bēbjiem

Reitings 165
Reģ: 22.10.2014
Sveikas!

Eksperimentālā kārtā izdomāju, ka varētu punčbēbju mammas pulcēties pa termiņiem. Tad nu redzēs, kas mums sanāks (l)

Apspriežam visu, kas uz sirds-kā jūtamies,kā ar pārbaudēm, arī attiecībām utml.

Nu tad sākam....(l)
11.03.2016 15:55 |

Reitings 1208
Reģ: 10.12.2013
Tas pilnīgi normāli, ka paraudat. Nu, tās ir tas lietas, par kurām vai nu nerunā, vai runā reti. Tev piedzimst bēbis un, vajadzētu taču būt tā, ka Tu jūties kā laimīgākais cilvēks pasaulē. (Es nesaku, ka tā nav)Bet, reāli jau dzīve izmainās un, hormoni arī dara savu. Un, ir dienas kad esmu eiforijā un, pēc brīža jau raudu. :)
Ir brīži, kad mājās raudam visi trīs- bēbis, brālis un es. Bet, tad piezvani draudzenei, kura audzina dvīņus, sapurinām viena otru un rullējam tālāk :D
20.10.2016 14:41 |

Reitings 1208
Reģ: 10.12.2013
Beril, mēs ejam uz 2-3 h. Reizēm ejam ārā 2x pa dienu. To 2.reizi tad ne tik ilgi. Bēbim pusotrs mēnesis.
20.10.2016 14:42 |

10 gadi
Reitings 936
Reģ: 01.10.2009
Tā jau ir, tā jau ir, ka tas normāli, tikai kaut kā publiski atzīt kauns, kad kāds prasa kā tad jūties un kā iet. Daži domā, ka mazs bērniņš piedzimst un tad ir tikai vienradži un varavīksnes ikdienā, bieži vien cilvēki nesaprot, cik tomēr tas ir grūti.
Bet jūtu, ka pavisam drīz es apradīšu un būs labi.
Par kaut ko lustīgāku - pēc divām nedēļām man svars ir nokusis kā sniegs un vēders ir plakans un visas drēbes der, arī vasaras apspīlētās kleitas. Es te modes skati taisu, kamēr bērns guļ.:-D(l) Mazais laikam labi noēdis lieko.
20.10.2016 16:31 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
nja, man kaut ka nelikas, ka bus tikai varaviksnes, bet sobrid liekas, ka raudonis ir tiesi hormoni!! un vel bail no visa ta, ko nezinu, tad man stress un neko nesaprotu un gribas tikai nolist paraudat!!:-P
tads pats jautajums par vannosanos! kad labak to darit? kad labi paests un miedzins nak? pec pamosanas? kaut kad pa vidu? un ka ar dienas laiku? labak, jau vakara, un tad iet gulet?? bet mums sobrid iznak ta, ka uzedam, tad vannojamies un edam ta kartigi uz nakti, bet ta pedeja esana var vilkties lidz 3h, te uzed, te iemieg, te pamosts, te uzed...
20.10.2016 17:08 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Oi, es arī bimbāju mājās, kamēr neviens neredz, tikai nevienam neteicu. Šad tad kad bija galīgi traki, tad vīram pateicu. Vispār tas periods bija traks, kamēr pieradu, ka nevaru vairs viena nekur spontāni iet, ka visa diena un darbi jāplāno ap bērna režīmu, kas galīgi nebija režīms, bet loterija - kad nu izdomās ēst, būs vai nebūs raudāšana ārā. Es vispār negribēju/nejutos ērti iet cilvēkos/ciemos/pie draugiem ar bērnu līdz kādam pus gadam, jo bija bail, ka uztaisīs histēriju, vai gribēs ēst ātrāk un baroju ar pudeli(mēs jau visas zinam tos nosodošos skatienus, kas tiek vērsti uz pudeļbērniem) vai atgrūdīs traki un sabojās kadam mēbeles, kas vienreiz notika un es jutos reāli tik neērti, bet bēbis jau nav vainīgs pie tā, tāpēc riktīgi izvairījos no ciemošanas, kas četras sienas padarīja vēl smacējošākas.
Meita piedzima novembra vidū, bija jau auksts un pat sniegs šad tad uzsniga, bet es gāju ārā pa 2-3h, jo ratos bija vissaldākais miegs. Sākumā vilkos kā divplāksnis rètas dēļ, bet pèc tam jau ieslēdzās azarts - cik paspēšu noiet, kamēr guļ :D
Havaja
pārāk silti varbūt bērnam bija, tāpēc raudāja. Vismaz manējā raudāja, kad bija par karstu kulbā. Ja tie 16grādi jums ārā, tad pilnīgi pietiek ar kādu vieglu kombīti un plānu pledu, ja liekas, ka vēss, jo kulbā ir vismaz par 5grādiem siltāks.
20.10.2016 17:13 |

10 gadi
Reitings 936
Par tām varavīksnēm vairāk domāju par līdzcilvēkiem, kas ir blakus. Esmu novērojusi, ka visi, kas kaut ko man prasa, domā, ka tā ir viena vienīga atpūta. Protams, runa ir par tādiem, kam bērnu nav. Man naba uzdzen stresu un vispār jā, viss uzdzen. Kad ar vīru ejam ārā, esmu mierīga, kad viena eju, tad bail, ka sāk raudāt un ko nu tad. Šodien man bija uzdrīkstēšanās diena - aizgāju līdz veikalam un viss bija ok. Un pati vannā ieliku, iepriekš to ar man bija bail vienai darīt.:-D
Es nezinu kā labāk, bet es lieku vannā pirms ēšanas. Pēc tam viņš smuki paēd, nomierinās un čuč. Šobrīd pēcvannas snauda mums te ir.:-)
20.10.2016 17:14 |

10 gadi
Reitings 718
Reģ: 01.12.2009
Sveiki visām, nu arī es piebiedrojos mammu pulciņam :-) 20.10 sagaidījām savu peciņu. Ehh laime plūst pāri malām (l)
22.10.2016 08:37 |

Reitings 278
Reģ: 16.11.2009
AneteOz, sveicieni (l)
Kukuruza, manai meitai ļoti ilgi dzija naba, es ar biju stresā. Brilijantzaļais bija mūsu glābiņš, pēc tā iepilināšanas diez gan ātri sadzija.
Pievienojos tām mammām, kuras pirmo periodu noraudāja, man tās bija aptuveni pirmās divas ned..grūti bija adaptēties jaunajai lomai + vīrietis teju nepalīdzēja, nezinot kas/ko/kā un iesaistījās tik, kad bērns priecīgs vai guļ. Nu jau meitai ir 3,5mēn, ir vieglāk, bet tāpat reizēm uznāk panika vai visu daru pareizi, vai esmu laba mamma..kad kāds pasaka ne tādu piezīmi, tāpat asaras pa gaisu :-D
22.10.2016 08:47 |

10 gadi
Reitings 936
Apsveicu AneteOz(l) Gaidu stāstu.
Smileforme7, vakar neplānoti bijām pie dakteres, teica, ka ok viss ar nabu. Šodien krevele nokrita, nu jau apakšā izskatās daudz foršāk. Varbūt varu atslābt.:-D Un par vīŗu - viņam jau ar sanāk tik būt uz mazu brīdi mājās un naktīs jau guļ, tādēļ arī sanāk, ka redz mierīgu un priecīgu bēbi, bet pārējo laiku es te viena cīnos. Tā kā šodien brīvs, vismaz šonakt, kad mazais paēda, bet izdomāja,ka grib patusēt, nevis gulēt, palūdzu vīram paauklēt, jo viņš skatījās TV un es savukārt dabūju +1h miega.
Pie dakteres bijām, jo viņam tai degunā kaut kas. Pārbaudīja, teica, ka nekas tāds īpašs nav, vienkārši gļotāda pielāgojas. Un jā - mājās ļoti sauss gaiss. Nopirkām gaisa mitrinātāju. Šonakt daudz maz ok bija.
22.10.2016 11:10 |

10 gadi
Reitings 718
Mums bija paredzēts ķeizars 21.10, jo mazā čučēja tūpļa guļā plus vēl kājiņas bija zem dupša. Bet mazā izdomāja, ka grib mūs satikt ātrāk, tad nu kaut kur ap 20:30, 20.10man nogāja ūdeņi, braucām uz slimnīcu ieradāmies 21:00 un stundas laikā mani sagatavoja uz ķeizaru. Tad nu 22:20 piedzima mūsu peciņa(l) Es biju pārstresojusies par ķeizaru, nobijusies, bet reāli nebija tik traki. Es nemaz nezināju, ka viņi jau mani atgriezuši, kad anesrizioloģe jau teica: re ku kājiņas jau ir ārā:-O:-D Arī atkopšanos es gaidīju trakāku, bet nu jau es staigāju, mierīgi varu apkopt bērniņu, nu nav tā ka nesāp, sāp, bet nav tā ka nevaru paksutēt no sāpēm. Mans vīrs ir tāds malacis, kad vēl nejutu savas kājas un pirmās h pēc operācijas aprūpēja mazo un mani:-) ar lielu interesi mācījās visu, ko rādīja vecmātes :-)
22.10.2016 12:40 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Anete, mīļi sveicieni! (l)
22.10.2016 12:47 |

10 gadi
Reitings 718
Paldies par sveicieniem (l)
22.10.2016 13:00 |

Reitings 901
Reģ: 17.03.2016
AneteOz- sveicieni arī no manis!
havaja- tavā vietā liktu bebi vannā pirms ēšanas, pēc ēšanas man teica, ka vannot nevajag. jo vari ne tā uzspiest uz mazo puncīti un tad viss ēdiens ārā. vannojot nomierināsi bebuku, būs jau saguris, tad pabarosi un čučumuiža :) ne visiem tā tas strādā, bet uz manējo ļoti labi iedarbojas - vanna-ēst-gulēt
22.10.2016 13:15 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
AneteOz mili sveicieni musu pulka!!! Veselibu, speku un izturibu!! (l)
nja, man ari dikti bail no visa ta, ko nezinu un kad vel kads saks izteikt piezimes utt!! man liekas tapec no cilvekiem ari sobrid mazliet izvairos!!
tetis ari, it ka ir klat, grib palidzet, bet reali es baroju ar kruti un jutu labak, kad mazais paedis, kad gribad est, kad iemigs! tapat ari autinu mainas, nez kapec es atceros visu laiku, kad mazzais pedejoreiz mainits, bet virs varetu pusi dienas nostaigat un pat neiedomaties!!
tapat tikko sakaskejamies, ka es nekad nesakartoja vannasistabu (kur bebiti mainam), bet, ka vinam vienmer gadas, kad jamaina, nekas nav pa rokai! sabesijos un pateicu, ka ir starpiba, kad vins nomaina autinius un pec tam bebiti iedod man un pats var sakartot aiz sevis un kad es nomainu, pec tam man uzreiz ir japabaro un tikai, kad vins aizmidzis, kas var but pec stundam, tad varu ko piekartot un tad prioritates ir citas! eh.. sakaskejamies, virs apdomajas, atvainojas un teica, ka piedomas biezak!!
22.10.2016 13:46 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
AneteOz , mīļi sveicieni ar jauko notikumu (l)
...
Kristya. - 23. septembris; Dēliņš klāt 20.09.
Sandra.ece - 26. Septembris (pēc US – 20.09.); Dēliņš klāt 16.09.
UVA - septembra beigas, oktobra sākums; Meitiņa klāt 08.10.
Rebel* - 1. oktobris; Meitiņa klāt 05.10.
Kukuruza - 3. oktobris; Dēliņš klāt 06.10.
kristino4ka1 - 4. oktobris;
Odri - 13. oktobris;
havaja - oktobra vidus; Dēliņš klāt 11.10.
mistalee_ - 17. oktobris; Dēliņš klāt 13.10.
grumpy but gorgeous - 20. oktobris;
AneteOz - oktobra 20tajos datumos ; Meitiņa klāt 20.10.
Sonrisa - 22. oktobris; Meitiņa klāt 17.10.
Kristīne,* - 28. oktobris;
sg.sg – novembra sākums;
Meitene-zeltene - 4. novembris;
Peekaboo1 - 4. novembris;
raven - 14. novembris;
Miss_Tiina - 18. novembris;
Pikaboo - 18. novembris;
Brazil - 22. novembris;
Little Fox - 27. novembris
taira - novembra beigas
22.10.2016 14:46 |

Reitings 298
Reģ: 04.03.2016
AneteOz Mīļi sveicieni! Veselību abām!(l)
22.10.2016 19:28 |

Reitings 298
Oktobrēnu mammas, kad sākāt iet pastaigās? Šādā laikā vedat mazos ārā?
22.10.2016 19:32 |

10 gadi
Reitings 936
Sonrisa, protams vedu!:-) Nezinu precīzi, bet atbraucām mājās un pēc kādām 2 dienām gājām ārā.
22.10.2016 19:34 |

Reitings 298
Kukuruza Es nevaru saprast vai jau iet pirmajā pastaigā vai vēl pagaidīt, jo bērna ārste un māsiņa ieteica neiet ārā vējainā un mitrā laikā un neiet ārā kamēr naba nav nokritusi.
Bet man tik ļoti gribas iziet ārā.:-)
Rīt plānojām kaut uz 10 minūtēm iziet, bet sola lietu.(t)
22.10.2016 20:34 |

10 gadi
Reitings 936
Mums teica izrakstoties - iet ārā var jau rīt! Nākamajā dienā negājām, jo pati nebiju tam gatava, bet nu laikam katram ārstam savs viedoklis tā izskatās. Man jau liekas, ka droši varat iet.
22.10.2016 20:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits