čau. (l)
arī sen nav sanācis parādīties šeit, tik ik pa laikam kaut ko esmu palasījusi. šorīt piecēlos kopā ar draugu iedzert tēju no rīta. tā kā jūtu, ka varētu iesnas nākt izdomāju, ka jādzer citroningvertēja, bet citrona mājās nebija, tad dzēru beramo graudiņu citrona tēju un klāt ingveru pieliku, vienalga vairāk pēc tā ingvera garšo, un ceru, ka palīdzēs. :) pēc tam gāju vēl brītiņu pačučēt un domāju par to, cik atkal būs skumīgi, kad viņš aizbrauks prom, jo pie tā, ka draugs mājās var pierast tik ātri, bet otrādāk, gan grūti. :-/
bet tā pagaidām esmu baigi noslinkojusi, laiks maz palicis līdz jābrauc būs uz pilsētu, bet darāmā līdz tam daudz. tūlīt jau jāsaņemas taisīties un cerēšu, ka šodien daudz kļūdas nepieļaušu un viss būs labi, gribas ātrāk to visu pabeigt. :)
es arī kopš bakalaura iesniegšanas priekšaizstāvēšanai esmu galīgi palaidusies, reti, kad pieķeros kaut ko padarīt un tad pašai arī nedaudz kauns, ka pirms tam daudz sazinājos ar vadītāju, bet tagad tik pēc nedēļas pajautāju to, ko vajadzēja jau jautāt bezmaz nākamajā dienā. bet nu jāsaņemas būs kaut ko darīt, savādāk viss atkal paliks uz pēdējo brīdi. (t)