Nepieciešams padoms, nezinu kā rīkoties vairāk.

Reitings 19
Reģ: 18.08.2015
Sveikas!
Esmu attiecībās šobrīd ar puisi nu jau vairākus mēnešus. Uzsākām kopdzīvi.
Vakardienas nakts bija ļoti interesanta, mēs no sirds izrunājāmies par dzīvi.
Puisis man uzticēja lietas, kuras nav stāstijis pat ne saviem tuvākajiem. Viņš pastāstija seksuālās dzīvs nepatīkamo pieredzi, to kā bērnībā , vidusskolas gados , viņš bija dīvainis, visi viņu apcēla un sita. Viņš ir tik ļoti sačakarēts garīgajā ziņā un arī fiziskajā, jo paikušas rētas. Ta tā. Viņš pastāstija arī kāda ir viņa ģimenes attieksme un tas viss parāda cik ļoti viņš ir fucked up.
Esam kopā ilgu laiku, bet sekss mums nav bijis. Es prasu, kāpēc? Viņš pastāstija nepatīkamās atmiņas ar meitenēm, kā visas viņu atšuj utml. Nemaz negribēja par to tēmu runāt, es sapratu, ka sāpīgi viņam tas ir.
Neesmu gulējusi jau 48 stundas, bet vakardienas nakts bija vērtīga.
No vienas puses viņš ir ļoti man pieķēries, pats ļoti gribēja dzīvot ar mani kopā, izdarīja visu nepieciešamo, lai mēs uzsāktu dzīvot kopā. Viņš man arī ir teicis, ka bez manis viņa dzīvei nav jēgas, jo esmu viņa motivācija. Bet tajā pašā laikā viņš ir nocietinājies kā akmens, nespēj izrādīt jūtas, lai gan viņam tādas ir pret mani. Pats atzina, ka viņam ir uzticības problēmas, ņemot vērā smago bērnību.
Es bieži viņam besīju virsū, ka viņam ir auksta attieksme, bet tas bija veltīgi darīts, pilnīgi veltīgi, jo viņš tiešām ir ļoti fucked up.
Es negribu viņu pazaudēt, viņš arī negrib mani pazaudēt.
Es nezinu, kā rīkoties šajā situācijā. :-( varbūt ar savu attieksmi pierādīt, ka man var uzticēties un pamazām atkausēt viņa auksto attieksmi?
Viņš sacīja, lai viņš prastu atkal uzticēties, ir jāpaiet laikam. Teica, ka nespēj uzticēties pat pats sev.
Stulba situācija, bet man viņš nozīmē daudz...
09.03.2016 17:22 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man jau izklausās, ka puisim derētu doties pie speciālista.. ka Tev varbūt primāri šī loma nav jāuzņemas (jo neesi profesionāle).

Es saprotu, ka tas ir romantiski būt liktenīgajai, kas vīrieti izceļ no pekles saulītē, tikai vienmēr ir vērts padomāt, cik daudz tas maksās Tev (ne-materiālā ziņā) :)

Protams, mīlestība un siltums dod daudz.. tomēr ne vienmēr ar to pietiek, lai justos kopā laimīgi :)
09.03.2016 18:18 |

Reitings 19
Reģ: 18.08.2015
Mani neviens nesaprot.
Nav runa par seksu vai ko, bet par to, ka mans tuvākais cilvēks ir psiholoģiski traumēts un nevar izveidot pilnvērtīgas attiecības. Es gribu palīdzēt ievest viņu junā dzīves stadijā, bet nezinu kā.
09.03.2016 18:19 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
tas ir riskanti, uzturēt šādas attiecības. pirmkārt, viņš ir no tevis atkarīgs. otrkārt, tu neesi laimīga ar viņu. un kopā tas nestrādā..
tu jutīsies vainīga, ja pametīsi viņu, jo viņš taču ir tik ļoti fucked up un tu esi vienīgais normālais cilvēks viņa pasaulē. un man ir tāda aizdoma, ka viņš uz to spēlē(s).
tev vairāk jādomā par sevi un savu laimi. pašpietiekamai sievietei nav vajadzīgs fucked up apčubināmais vīrietis, kam tēlot psihologu, lai viņa justos novērtēta.
09.03.2016 18:20 |

Reitings 16391
Nezināmā, tik daudzi cilvēki gadiem ilgi pie profesionāliem speciālistiem cenšas uzlabot savu dzīves kvalitāti bērnības/pagātnes traumu dēļ. Nav jau garantija, ka Tu ar savu jaunības maksimālismu pārsitīsi pušu specus :)

Dzīve piespēlēs situācijas, kurās arī Tev vajadzēs kādu balstu un stipro plecu.. bet kur Tu tādu gūsi, ja vīrietis pats ir, kā Tu raksti, fucked up..
09.03.2016 18:29 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Es gribu palīdzēt ievest viņu junā dzīves stadijā, bet nezinu kā.

jums vajag kopīgas aktivitātes , kas jūs saliedētu .... kādas ? es pat nezinu , aizbrauciet uz patversmi izstaidzināt suņus , izleciet ar izpletni , escape room , vai kas līdzīgs ....
09.03.2016 18:31 |

Reitings 1267
Reģ: 10.03.2015
Da čalis vnk ir atradis hatņiku. Pirms daudziem gadiem es arī šitā pusgadu nodzīvoju Rīgā, nemeklējot dzīvokli :-D
09.03.2016 19:06 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Neredzu tur neko sliktu, cilvēkam vajaga laiku, tev tas ir jāsaprot! Ja reiz vēlies ar to puisi kopā būt. Viņš ir atradis cilvēku kam uzticēties, nesabojā tikai visu.
09.03.2016 19:13 |

Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Kāpēc uzreiz visas kā viena - viņš dīvains/jocīgs/neriktīgais! ???
Pilnīgi normāli!
Kāpēc, lai pasaulē nebūtu arī tādi cilvēki??
Kā no mēness nokritušas! (t)

Nu nevar visi būt stiprie/spēcīgie/būdas!
Apsveicami, ka čalis ir vismaz sācis par to runāt!
Viņš strādā! Tātad vismaz nesēž uz kakla! Apsveicami,ka sekss attiecībās nav galvenais!
Pavadiet vairāk laika kopā kaut kur, kas radītu viņam diskomfortu, taču mēģiniet kopistiski to pārvērst par komfortu! Iespējams, tādā veidā cilvēks atklāsies ar vien vairāk un vairāk!
Nezinu. Man kaut kā liekas, ka jādod laiks.

Bet nu arī tam visam ir savas robežas!;-)
09.03.2016 19:14 |

Reitings 16391
Diskusijas autore jau pati norāda, ka nav īsti riktīgi :D
09.03.2016 19:15 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Uzticība nesastāv tikai no seksa, bet no daudz kā vairāk. Runā ar puisi, varbūt apmeklējiet kopā psihologu ,tā viņš jutīs atbalstu no tavas puses. Ar laiku, tas tikai mainīsies. Esi pacietīga un centies saprast draugu.
09.03.2016 19:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits