Sveikas!
Esmu attiecībās šobrīd ar puisi nu jau vairākus mēnešus. Uzsākām kopdzīvi.
Vakardienas nakts bija ļoti interesanta, mēs no sirds izrunājāmies par dzīvi.
Puisis man uzticēja lietas, kuras nav stāstijis pat ne saviem tuvākajiem. Viņš pastāstija seksuālās dzīvs nepatīkamo pieredzi, to kā bērnībā , vidusskolas gados , viņš bija dīvainis, visi viņu apcēla un sita. Viņš ir tik ļoti sačakarēts garīgajā ziņā un arī fiziskajā, jo paikušas rētas. Ta tā. Viņš pastāstija arī kāda ir viņa ģimenes attieksme un tas viss parāda cik ļoti viņš ir fucked up.
Esam kopā ilgu laiku, bet sekss mums nav bijis. Es prasu, kāpēc? Viņš pastāstija nepatīkamās atmiņas ar meitenēm, kā visas viņu atšuj utml. Nemaz negribēja par to tēmu runāt, es sapratu, ka sāpīgi viņam tas ir.
Neesmu gulējusi jau 48 stundas, bet vakardienas nakts bija vērtīga.
No vienas puses viņš ir ļoti man pieķēries, pats ļoti gribēja dzīvot ar mani kopā, izdarīja visu nepieciešamo, lai mēs uzsāktu dzīvot kopā. Viņš man arī ir teicis, ka bez manis viņa dzīvei nav jēgas, jo esmu viņa motivācija. Bet tajā pašā laikā viņš ir nocietinājies kā akmens, nespēj izrādīt jūtas, lai gan viņam tādas ir pret mani. Pats atzina, ka viņam ir uzticības problēmas, ņemot vērā smago bērnību.
Es bieži viņam besīju virsū, ka viņam ir auksta attieksme, bet tas bija veltīgi darīts, pilnīgi veltīgi, jo viņš tiešām ir ļoti fucked up.
Es negribu viņu pazaudēt, viņš arī negrib mani pazaudēt.
Es nezinu, kā rīkoties šajā situācijā. :-( varbūt ar savu attieksmi pierādīt, ka man var uzticēties un pamazām atkausēt viņa auksto attieksmi?
Viņš sacīja, lai viņš prastu atkal uzticēties, ir jāpaiet laikam. Teica, ka nespēj uzticēties pat pats sev.
Stulba situācija, bet man viņš nozīmē daudz...