sausa galvas āda

Reitings 425
Reģ: 10.10.2012
pēdējā laikā ir ļoti sausa galvas āda, bet tikai vienā vietā pie matu līnijas. sausums parādās tieši pēc matu izmazgāšanas, nieze. nāk tādas kā plāksnītes nost. matus izžāvē, viņas tā kā aizpūš un nav vairāk, bet mani satrauc šī problēma. nekādus paradumus mainījusi neesmu, ūdeni dzeru, vitamīnus lietoju, matu eļļas lietoju. vienīgais kas ir mainījies dzīvesvieta, bet tā pati jau kādu laiku. domāju vēl varbūt no eļļas, ko lieku matos? lieku kokosriekstu eļļu, iemasēju galvas ādā, paturu kādu laiku. gribēju sākt masēt galvas ādu, lai labāk apasiņotu, bet tāda sajūta, ka arī tad nāk tā āda nost. ko vēl varētu smērēt šādos gadījumos? jo kā jau teicu, tas nav visai galvas ādai, bet tikai pieres daļā , kur sākas matu līnija.
08.03.2016 20:42 |

Reitings 614
Reģ: 25.09.2015
Man pret sausu galvas ādu palīdz argāna eļļa. Kokosriekstu eļļa ne maniem matiem, ne ādai nepatīk.
09.03.2016 10:14 |

Reitings 545
Reģ: 12.09.2011
Varbūt ir tā, ka matu mazgāšanas līdzekļus vai to eļļu tieši pie matu līnijas pie pieres slikti izmazgā un tad nu rodas tās plēvītes. Vai otrādāk, slikti notīri sejas kosmētiku tieši šajā vietā un tas sausina ādu.
09.03.2016 14:17 |

Reitings 88
Reģ: 04.12.2014
Vai esi dzirdējusi kaut ko par psoriāzi?
Man vienkārši tā ir un pēc tevis minētajām pazīmēm izklausās tieši pēc šīs slimības. Cīnos ar to jau kopš bērnības, ejot pie ārstiem un smērējot dārgas smēres un šampūnus, bet šīs lietas nelīdz ilgtermiņā, vien uz kādu brīdi. Esmu nonākusi pie secinājuma, ka problēmas sakne ir nesakārtota nervu sistēma, ilgstošs stress, iekšējs nemiers. Padomā par to.
10.03.2016 14:46 |

Reitings 88
Reģ: 04.12.2014
Un jā, ko varu ieteikt vēl - ļoti seko līdzi šampūnu saturam. Vajadzētu noteikti bez SLS. Man ir viens vienīgs šampūns, kuru jau lietoju gadiem - Siberika veikalā nopērkamie Planeta Organica šampūni un kondicionieri. Ja gadās tā, ka izmazgāju matus ar kādu citu šampūnu vai ielieku masku, kurā ir SLS, tad viss ir slikti.
10.03.2016 14:51 |

Reitings 704
Reģ: 21.12.2015
Man tāda pati problēma paliek aktuāla ziemā - dzīvoklī sauss gaiss un uzreiz galvas āda čupā. Darvas šampūni ilgi nelīdzēja. Vienīgais - Vichy zaļā pudelē un Bioderma DS. Man liekas, ka Zanda no zandaslife tikko rakstīja tieši par šo problēmu
10.03.2016 14:54 |

10 gadi
Reitings 1296
Reģ: 01.07.2013
Vichy dermo - soothing šampūns varētu līdzēt!
10.03.2016 15:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits