Sveiki.
Atradu kaut kādu forumu kur ir kaut kas par attiecībām, ceru kāds varēs iedot kādu padomu.
Lieta tāda, ka atnāca tā Valentīndiena, un domāju būtu nepieklājīgi tādos starptautiskos svētkos nepasveicināt meiteni, tādēļ, protams, pasveicināju, ne jau tur nezin ko pārspīlētu, protams. Un lieta tāda, ka viņa pēc apsveikuma nav neko atbildējusi, bet izlasīja, bet no tā brīža portālā nav rādījusies līdz 29 Feb laikam, parādījās uz mirkli tā teikt, bet neko neatrakstīja un pazuda atkal, aizrakstīju par vienu jautājumu nesen, lasījusi nav, jo pazudusi, ceru, kad atkal parādīsies turpināsim saraksti. Man sāk uztraukt tas, ka varbūt viņa pārprata apsveikumu un nezin ko padomāja un aizbiedējās, nobijās vai kaut tā, un nerādās. Varbūt, ka kompis sadega, nojuka, nevar zināt. Varbūt kaut kas slikts vienkārši notika. Protams, viņai arī darbs ir tāds, ka var gadīties tā, ka pat 3-4 dienas nevar atbildēt, tas, protams, ir normāli, bet ne jau, ka tik ilgi pazudusi.
Tas tiešām liekas dīvaini un sāk uzdzīt šermuļus.
Nekādas detaļas es gan nestāstīšu par mūsu saraksti un kādēļ man viņa ir kļuvusi par svarīgu cilvēku dzīvē utt. Varu tik pateikt mēs sarakstāmies jau pusgadu, ja ne vairāk, satikties pašlaik nevaram, jo pašlaik esam patālu, bet tas štrunts , kad varēs satiksies. Kā arī viņa ir interesants, foršs cilvēks ar kuru var tiešām parunāt. Tas tiešām ir kaut kas ļoti jauks.
Ja, nu pārprata apsveikumu, tad kā to pateikt?