Labdien! Varbūt ir kāda zinoša šajos jautājumos. Vēlos iesniegt skenētus čekus par attaisnotajiem ārstniecības izdevumiem, bet vienai plānveida operācijai privātpraksē čeku nedeva un man skaidroja, ka VIDam būšot jāiesniedz tikai bankas konta izraksts. Es tomēr gribētu noskaidrot, vai uz atmaksu varu pretendēt ar maksājuma uzdevuma izdruku, ja tur parādās tikai klīnika un summa, bet tur nekas nav minēts par operāciju. Man ir arī līgums par operācijas veikšanu, uz kura ir norādīts ,,Deguna kaulainās daļas korekcija kopā ar LOR operāciju deguna starpsienā'', ir arī LOR ārsta apskates slēdziens pirms operācijas, uz kura ir diagnoze un rakstīts ''Ieteicama deguna starpsienas operācija''. Ja klīnikas man sniegtā atbilde par šo bija patiesa, tad jautājums, kā Jūs nosakāt, cik procentus pacientam atgriezt, ja operācija nav tikai medicīniska, bet arī estētiska, ārste piekrita, ka degunam ir arī vizuāls defekts. Tagad domāju, varbūt braukt jautāt uz vietas, bet var gadīties neatsaucīgs cilvēks un tad sanāks lieka laika tērēšana.