Starp citu, cik no jums ir pašām savs nekustamais īpašums, nevis vecāku vai drauga nopirkts, bet pašu nopelnīts?
Sognare- Nu šoreiz gan tev nepiekrītu Tādi nav visi.
ar mammu, drebes un maju mazga mamm,ja ir infantili luzeri kas mak tikai forumos tupet un mammite kurus apkalpo.
Tas ka dzīvo ar mammu, nenozīme ka nedara, nepalīdz mājas darbos, nemazga pec sevis traukus utt.Nekad neesmu uzskatījusi, ka lielākā problēma ar mammām dzīvojošajiem, ir nemācēšana kaut ko darīt. Man tieši traucē ar mammām dzīvojošo raksturs. Pieļauj, ka mammas jaucās viņu dzīvē, kontrolē, nosaka ko un kad darīt, atskaitās mammai par visu ko. Tad arī paši puiši atiecībās kļūst tādi kontrolējoši, man vairāk patīk neatkarīgi cilvēki.
Rīdziniece- Ko tu pati sēdi tad cosmo lose ej arsteties tacu vienreiz! Kuce.trapiju ko, ka sita traki sacepies:-D:-D:-D
Ilmār, Tev līdz šim brīdim neviena uz jautājumu neatbildēja, tāpēc nezinu, par kādiem mākoņiem Tu runā, jo ar savu finanšu stāvokli neesmu ne dalījusies, ne plānoju to darīt
Draugs pelna vairāk kā 20x vairāk kā es, tāpēc pat nepieļauj domu, ka man par kaut ko vajadzētu maksāt:-D
Kāpēc jūs tik muļķīgi pieņemat, ka, ja dzīvo ar draugu, tad vienā istabā??izlasi varbut!
vīrietis, kurš dzivo ar istabas biedru, savu čomu?nevis ire kopigu dzivokli, nav dzivokla biedrs BET ISTABAS BIEDRS. :-P