es esmu diezgan daudz strādājusi ar vides, uztura tēmām un ljoti labi atceros, kā pagājushgad Lielās talkas direktore man teica, ka Everests, parastais, negāzētais esot vnk polju krāna ūdens. Bet vispār es pati cenšos dzert tādus, kam ir klāt minerālvielas. Tā kā lielākā dalja no to sortimenta ir stipri gāzēti, es dzeru Pelegrino.
Kā arī, vēlviens tips tām, kam regulāri mājās stāv pusizdzerts minerālais. Esat gan jau pamanījušas, ka pēc dienām 3...4, kad atver ūdens pudeli no rās nāk savdabīgs aromāts, bet ūdens garšā to nevar sajust? Izrādās, ka tā ir ūdens pudele, kas lėnām noveco un sadalās un tas, kas ir plastmasas pudelē, vielas, kas noārdās-nonāk ūdenī un mēs tās izdzer, dzerot ūdeni. tā pudele nesākot ārdīties stāvot veikala plauktā, bet fan pēc atvēršanas, jo pirms tā tiek atvērta tajā ir gāze iepildīta, kas palēlina pudeles novecošanu.