Vai kāda no šeit esošajām apmeklē regulāri solāriju? Vēlējos uzzināt cik daudz reizes ir jāiet, lai būtu diezgan patumša? Man ir tumši brūni mati un gaiša āda. Un kā ir ar krūtīm un matiem? Jūs tos ar kaut ko nosedzat? Un krēmus smērējat uz vietas vai sagatavojaties iepriekš? :-) Uz kuriem solārijiem ejat?
Agrāk kaut kad gāju, bet neatceros vai bija rezultāts redzams. Varbūt lampas bija vecas, jo saulītē es iesauļojos diezgan ātri.
Krūtīs nosedzu un galvā lieku vienreizlietojamo cepurīti. Man pilnīgi pietiek 2x mēnesī,vairāk nemaz neprasās. Sauļojos Pludmalē,Sun lounge. Krēmus lieku tieši pirms sauļošanās un vienmēr,jo ja āda labi mitrināta,tad iedegums turas daudz ilgāk :-)
Kad gāju, krèmus nesmērēju,man tad labāk veidojās un turējās brūnums. Neko nepiesedzu, vilku cepurīti.
Kopš no solārija sāka parādīties pleķi vairs neeju.
Ir speciālas uzlīmes vai arī paņemu vēl solārija brillītes un uzlieku uz krūšu galiem.
OOOhhhh, es nezināju ka kāda tā dara!!! :-| es nezinu, smieties vai raudāt, bet es tās brillītes lieku uz acīm, ko, piemēram, Laimīte_ ir likusi uz saviem krūšu galiem :-|:-D
:D:D:D ok, Laimīte atzinās, ka ņem pati savas billes, bet tagad, kad zinām, ka šāda metode pastāv, nekad nebūsim drošas kur citas meitenes liktušas solārija brillītes :D
Jau gadiem nēsmu bijusi solārijā. Vasarā sauļojos saulē lietojot SPF30 un sejai SPF50 8-). Ziemā, kad piemetas bālums, lietoju pašiedeguma krēmus reizi 1-2 nedēļās (l)
Es arī lakam būšu par dabisko saulīti vasarā un ziemā par pašiedeguma krēmiem. Man kaut kā nav uzticības solārijam un es kā klaustrofobiķis tajā zārciņā tāpat nevarētu ielīst.