Kā jūs justos pirmajā randiņā, ja pusis iztērētu 50-100 euro, tādējādi mēģinot atstāt labu iespaidu? Vai pirmajā randiņā labāk neļaut viņiem lielus tēriņus veikt?
Ir nerakstīts likums, ka vīrietim obligāti jāiztērē 1000 euro, savādāk tas tad neskaitos randiņš . Pirms atnāc uz randiņu, pajautā, tev 1000 euro ir? Ja saka nav, tad atbildi -nav 1000 eiro, nav randiņa.:-D
Nav summa noteikta, kāda jāiztērē. Galvenais, kāds ir pats randiņš un otrs cilvēks, vai ir par ko runāt, vai ir interesanti utt. Ne jau naudas daudzums, kas tiek iztērēts, ir galvenais. (t)
Uzskatu, ka, un tā arī uzskata visi mani draugi un paziņas, sievietei pirmajā randiņā ir jāizmaksā vīrietim, jo tādējādi viņa parādīs, ka nav golddiggere un ka savs darbs un patstāvīga.
Elmo vai ne:-D no money, no Date:-D
Bet man godīgi riebjas, ka pirmajā randiņā puisis bez maz vai visu savu maka saturu tērē, lai tjipa izrādītos. Man varētu 0.00 priekš manis tērēt :-D
Labi, ka manos randiņa laikos tādas lietas nebija aktuālas. Galvenais bija labi justies, nevis vērtēt, vai ir auto, kāds auto, kur aizveda pusdienās un ko uzdāvināja.
Labi, ka manos randiņa laikos tādas lietas nebija aktuālas. Galvenais bija labi justies, nevis vērtēt, vai ir auto, kāds auto, kur aizveda pusdienās un ko uzdāvināja.