Man liekas, ka svari ir tā zīme, kuriem vispār nav nekā kopēja raksturojoša, viena draudzene ir svari, vīrs ir svari, viens ex ir svari, bērnības draudzene ir svari...visi ir pilnīgi dažādi cilvēki, kas savā starpā noteikti nesadzīvotu.
Nu tā kā es pati esmu svari, man apkārt ir pazīstami vel 2 vīriešu kārtas svari + no drauga ģimenes arī viens vīrietis un sieviete ir svari tad kopumā baigi interesanti paskatīties uz svariem.
Svaru kopīgās iezīmes kuras esmu pamanījusi ir kacināšana un muļķa laišana. Ne ar ļaunu nodomu, bet tā tas vienkārši sanāk ka ja redz ka viens vairāk par ko uzvelkas(parasti ikdienišķi sīkumi lielākoties), tad svariem izklaide ir viņus vel pakacināt, ar domu gan vairāk lai viņš pats sāk smieties nevis apvainojas vel vairāk, diemžēl ne vienmēr izdodas līdz ar to rodas priekšstats ka mēs esam kaitinoši :D
Svari ir emocionāli. Citi atvērti emocionāli un pauž savas visas emocijas, kā prieku tā bēdas, bet citi atkal ir emocionāli klusībā. Nesaka neko ja ir aizvainoti un arī nelēkā no laikes ja ir kas iepriecinājis, bet drusku notur sevī tās emocijas, pārāk necenšotis izcelties no sabiedrības.
Līdz ar šo emociju izrādīšanu var nākt arī sliktā puse tiem svariem kuri ir atvērti emocionāli. Negatīvas emocijas var novest pie bļaušanas, psihošanas, šķīvju plēšanas un sisšanas, bet lai kas tāds notiktu viņiem principā ir jābūt salauztiem uz pusēm tajā mirklī. Visi svari gan tādi nav.
Par to ka svari mēdz melot. Teikšu kā ir, melot pašu pamatdomu viņi nemelo, varbūt ko piepušķo atsevišķās reizēs vai stāsta mirkļa domu, ne ilgtermiņa plānu. Protams tas ir ļoti atkarīgs no katra cilvēka atsevišķi, bet ja ir runa par riktīgākajiem horoskopa zīmes cilvēkiem, tad svari nav no meļiem, bet uzlikt odziņu stāstam gan gribās :D