Sveicieni gandrīz pavasarī :)
Situācija tāda-pēc 5. ned. man būtu jāatgriežas no BKA darbā. Vakar zvanu vienam no priekšniekiem, viņš nepaceļ un neatzvana visu dienu. Šorīt tikai atraksta sms, ka ir slims un darbā šonedēļ nebūs. OK, bet kādēļ nevar man uzzvanīt-slimības pa telefonu taču nelīp, ne? Lai vēlāk nebūtu problēmas par to, kurš kam ko un kad ir teicis, uzrakstīju abiem bosiem kopēju e-pastu, ka atgādinu par savu atgriešanos un pajautāju, kāda ir situācija darbā?
Tagad sīkāks backgrounds- kad gāju BKA, darbā bija zināmas problēmas ar darba apjomu un darbinieki no 12 samazinājās līdz 6. Pa saviem kanāliem zinu, ka pašlaik oficiāli strādā abi bosi+viens darbinieks ir ilgstoši uz slimības lapas. No pag. ned. arī viens no bosiem ir "slims" un šorīt uzzinu, ka otrs arī. Protams, ka visādi var gadīties, bet esmu gandrīz pārliecināta, ka lapas ir aizsegs, lai nav algas jāmaksā par neko, jo pasūtījumu neesot. Oficiāli darbs mani līdz šim nav informējis, ka būtībā firmai ir gals klāt un man visticamāk nebūs kuras atgriezties. Tas laikam tā normāli-neko iepriekš nepaziņot, necelt telefonu u.tml. Tātad, kā man rīkoties, lai izsistu lielāku finansiālo kompensāciju par šo cūcību( to, ka man nepaziņoja ātrāk, tagad izvairās no sarunas)? Teorētiski es būtu mierā, ja mani atlaistu un izmaksātu kompensāciju, bet zinot darbā esošo stilu, viņi labāk juristam to summu samaksās, lai pasaka kā man nemaksāt! :D Ko vēl es varu darīt-ņemt slimības lapas pēc BKA? Vispār baigi viņi mani nokaitinājuši-nebūtu es pati sākusi zvanīties, droši vien pirmajā darba dienā paziņotu, ka darba vairs nav unccerētu, ka es pēc pašas vēlmes aiziešu! :-)