Kā pareizi uzdot jautājumus, lai saņemtu pēc iespējas precīzākas atbildes?
Daudzi cilvēki iedomājas, ka Taro var sniegt atbildes uz jebkuru, pat visabstraktāk uzdoto jautājumu, tā arī ir. Tikai jāatceras šis - kāds jautājums, tāda atbilde. Ir iespējams saņemt izsmeļošas, situāciju skaidrojošas atziņas, ja seko dažiem vienkāršiem nosacījumiem - par to sīkāk aprakstīšu zemāk.
1. Izvairies uzdot tādus jautājumus kā - "Kad es atradīšu savu mīlestību?" vai "Kāpēc attiecības iet grīstē?". Tā vietā labāk jautāt, piemēram, "Ko es varu darīt, lai atrastu mīlestību?" un "Kā es varu uzlabot savas attiecības ar X?" Koncentrēšanās uz savu darbību un izjūtu analīzi sniegs ne tikai atbildi uz to, kas ir šobrīd un varētu būt nākotnē, bet dos arī precīzus padomus par to, ko mainīt savā uztverē un rīcībā, lai sasniegtu kāroto rezultātu.
2. Ja esi attiecībās, mēģini atturēties uzdot tādus jautājumus kā - "Vai mēs apprecēsimies?" , "Vai viņš ir mans īstais?", jo atbildes, ko sniegs Taro, šajā gadījumā sniegs ieskatu tajā, kāda ir situācija *šobrīd*, tādēļ drūma prognoze Tevi nevēlami iespaidos un var radīt nevēlamas problēmas attiecībās, savukārt, veiksmīga prognoze var radīt maldīgu priekšstatu, ka viss tāpat būs saulaini un spoži, tāpēc nav vērts censties. Jautājumi "Ko es varu darīt, lai manas attiecības ar X būtu veiksmīgas?", "Kā man rīkoties, lai attiecības kļūtu harmoniskākas?" būs daudz efektīvāki un noderīgāki.
3. Problēmsituācijās izvairies no negatīvi formulētiem vai iepriekš faktus konstatējošiem jautāumiem. Nejautā - "Kāpēc nevaram ieņemt bērnu?", bet gan "Kas mums jāmaina, lai varētu palikt stāvoklī?" Nevis "Kāpēc man neveicas darba meklējumos?", bet gan "Kā man jārīkojas, lai atrastu labāku darbu?"
4. Nevajag jautāt simtiem jautājumu par vienu un to pašu tēmu - Kādas ir Jāņa jūtas pret mani? Kad Jānis man atzīsies mīlestībā? Vai Jānis grib ar mani precēties? - Tā vietā pajautā vienu - "Kas man jāzina par manām attiecībām ar Jāni?" Tas sniegs daudz labāku priekšstatu par situāciju kopumā un atbildēs uz galveno jautājumu, kas var palikt apslēpts iepriekš nosauktajā minējumu gūzmā.
Pirmajām piecām meitenēm, kas uzdos precīzi formulētus jautājumus šajā tēmā, šovakar sniegšu atbildes tepat forumā!
https://www.facebook.com/mezhameita/
[email protected]