Mums arī bija vieta aiz skolas teritorijas, kur visi devāa smēķēt. Ar kādām tiesībām laukā nelaist?Redzi piemeram 1 gimnazijas audzekni nepipe nekur pie skolas, un nekad to nedaris. Un tas ir tikai normali,
ak jel. Ja ta sape tikai par to ari so atri var ar logisku atrisinat. Zvanam skolotajai un atnakam norunata laika ar kuku pie kafijas, tevi ielaiz. Izstaiga , izrunajies, viss cikinieka.
Redzi piemeram 1 gimnazijas audzekni nepipe nekur pie skolas, un nekad to nedaris. Un tas ir tikai normali,
Redzi piemeram 1 gimnazijas audzekni nepipe nekur pie skolas, un nekad to nedaris. Un tas ir tikai normali,
varbuut taadeelj , ka negribu un man liekas paaraak formaali taa visa zvaniishanaas , pierakstiishanaas , speciaali kuuku liidznemshana ?
Vienkaarsi ejot garaam skolai , sagribaas apskatiities , ienaac iekshaa un , ja satiec kaadu no veteraaniem , tad aprunaaties bez jebkaadaam formalitaateem un kafijoshanas Ne visiem patiik taa birokraatija , komunikaacija un apzinaata ieshana uz kafijoshanu .
es varbūt gribu pastaigāt pa pašu skolu
Varbūt sakāpināti to uztveru , bet man liekas absurda šī pārspīlētā bērnu turēšana vakuumaa un izolētībā no apkārtējās sabiedrības .
kad es mācījos skolā mums arī bija dežurants , kurš redzēja , ka nāk sveši pieaugušie un laipni vaicāja , kapēc viņi šeit ir .... ? pavadīja vai norādīja ceļu
bērni mūsdienās tiek sargāti , kā cukurgailīši no lietus...
Bet ne jau ka atbilde uz jautājumu būtu, atnācu pastaigāt pa gaiteņiem
Durvis jau neslēdz ciet, lai kādu pasargātu.
neatcels likumu, ka svešiem bez iemesla nav ko nākt skolā iekšā.
nu te taču tika minēti visādi pedofīli , narkotirgoņi , šāvēji u.c zvēri