Filma Deadpool ir vienkārši lieliska! Var ieteikt arī tiem kuri nedraudzējās ar komiksu lietām, un nepārzin neko par to. Kopš Mad Max sen nebija tāds brauciens bijis :D
es gan neteiktu,ka tā filma ir kaut kas wow.Man nepatika, var pat teikt, ka ļoti nepatika. Varbūt vienkārši tādēļ, ka man nepatīk šāda tipa filmas. Jā, pasmieties varēja, bet nu citur tās ainas bija briesmīgas
Man patika! Es neesmu šādu filmu cienītāja, bet ''Deadpool'', jāatzīst, ir laba komēdija, īpaši, ja skatās ar draugiem. Patika montāža, stils un soundtreki. Arī aktieris galvenajā lomā labi tēlo.
Nu daudziem ļoti patīk, bet man ne pārāk, jo 1) neesmu komiksu pārzinātāja 2) joki bija tiešām stulbi un nesmieklīgi. Galvenais tēls ir nenormāli.. NEEEENORMĀLI kaitinošs :D
Della nav jābūt komiksu fanam, lai filma patiktu. Es arī nelasu komiksus, ne tagad ne bērnībā, bet es nosmējos līdz asarām :-DTā vairāk ir komēdija ne supervaroņu filma.
Vienīgā filma no kuras es kādreiz vēlējos aizbēgt un man nāca smiekli un miegs bija Crampus, sliktākā šausmu filma ko jebkad biju redzējusi. Un tik paredzama it kā es pati būtu rakstījusi scenāriju.
Supervaroņu filma tā noteikti nav tā klasiskajā izpratnē. Šī vairāk bija komēdija, pārējās supervaroņu filmas noteikti nav šādas. Man ļoti patika :) bet man patīk arī visi supervaroņi un vispār tāda veida filmas :D
No filmas gaidīju kaut ko vairāk... Sajūsmā neesmu. Pēcgarša pēc filmas nekāda.
Man patīk superhero filmas, bet šī ne pārāk, bet nu skatīties jau var. Otreiz gan neskatītos. Galvenais varonis nebija īpaši patīkams. Joki arī īpaši smieklīgi nebija.
Nezinu kādēļ, bet atgādināja Kickass vai kā to filmu sauca. (t)