Es vairāk domāju, ka ir vienalga bieži vien, jo dzīvo ar domu, ka "nekas jau nenotiks".ja cilkveks kamer neviens neredz uzvedas ka cuka, tatad ta ir vina ista daba. Nu acimredzot dazas nak no bomzu gimenem kur pat tualeti nevar iemacit lietot. Tapat ka savakt pec suna kakas kas paliek uz ielas vai savas majas pagalma ja nevar, nu re pieradas ka cilveks ir cuka un viss. Nav tam attaisnojuma.
Bet mani atkal mulsina tas, ko reklamē Zewa. Sanāk, ka papīru nevar mest, bet to rulli, kas paliek pāri pēctam var gan mest?reti kur nevar mest TUALETES papiru kur vecas trubas. Parsdvara tas dfomats avizes, zurnalus un citus neskistosus papirus.
Rīdziniece, es neattaisnoju, tieši pretēji... nezināšanu vēl varētu piedot, ja dzīvo pilnā pārliecībā, ka tur viss sašķīst, bet vienaldzībai gan nav attaisnojuma!ai beidz, ta ir cuciba . Mazgajas reizi nedela tikai vanna, kakas paliek pec suna uz iela, un re poat esot viena tualete uzvedas ka cuka.
nu viss , tagad mēs naktīs negulēsim vairs mierīgi, jo cosmo smalkās dāmas par mums slikti domā
bet nu, ja miskaste nebūs kaut kur, tad šajās dienās atradīšu citu alternatīvu nekā staipīšu izmantotu tamponu visur līdzi.ir bijusas tadas situacijas dazas , man nav kauns ka esmu sieviete . Ietinu tualetes papira turu plauksta un pajautaju kur miskaste tur ari ielieku lai nesmeretu rokas ta pieklajigi bet dzilak. To var izdaroit visur! Nav neko janesa dienam lidzi.
reizi 5cās nedēļas , atslābsti taču , samierinies , esmu sušķe un cūka , kas tavā dzīvē no tā mainās ?
Tas, ka šādu sieviešu dēļ tiek lieki tērēta nodokļu maksātāju nauda attīrīšanas sistēmu attīrīšanai no higiēnas precēm.
varētu domāt , ka šādas sievietes nemaksā nodokļus ....
Un, ko tu gribēji ar to pateikt?
to , ka tas ko es daru savā wc nav citu darīšana , būtu labāk par ko citu uztraukusies ....