sliktas attieciibas ar otraas pusiiites vecaaakiem un skirshanas - mans uzskats ir taads ( bet es tieshaam saku kaa es uz to reagjeetu) ja Tavam draugam ir probleeemas ar vecaaakiem, sliktas attieciibas, bet pret Tevi viss ir kaartiiibaa tad es vareetu ar to sadziivooot, jo ne jau Tu esi probleema, es gan , protams, gribeetu lai arii vinjiem attieciibas buutu ok, bet nespiestu un neuzmaaktos ar ierosinaaajumu uztureet super attieciibas , jo arii kaa buudamai otrai pusiitei, es nevaru uzspiest savu viedokli :)
variants, ka drauga attieciibas ar vecaakiem ir super, bet ar Tevi ir suudiiigas , nuuu, tad gan es laikam domaatu skirties, zinot sevi, es nevareetu iztureeet, ja nepatiiku kaadam tik ljoti tuva cilveeka gjimenei, it iipashi, ja izteiktu kaut kaadas pieziiimes manaa klaatbuutnee vai teiktu draugam kaut ko aiz muguras un boreetu galvaa vinjam viss kaut ko, protams, taadaa gadiijumaa ir jaaizveelaas arii pasham viiirietim: miiljotaa sieviete vai gjimene, bet es negribeetu nostaaties pa vidu vecaakiem un beernam (it iipashi , ja attieciibas vinjiem super buutu). tas ir taads emocionaaals slogs, ko es nevareetu panest gribeedama vai negribeedama.
bet veel jau ir variants draugam sliktas attieciibas ar vecaaakiem un vecaaki neciesh tevi- nu tad man buutu laikam vienalga, ja neviens nepatiik, tad neviens :D :D
bet loti daudz, kas atkariigs arii tieshaam ir no iemesla, parasti jau no zila gaisa nerodas nepatika :-P:-D