Man nekādu vīrišķīgu hobiju nav. Ja vajag, tad varu darīt, bet nav tā, ka patīk. Ā, nu vienīgais aiz matiem pievilktais - patīk braukt ar moci.
Es neesmu veģetāriete, bet pret medībām man ir klaja nepatika. Tieši tādēļ, ka veikalu plaukti ir piestūķēti ar visa veida gaļu un tās produktiem, man šķiet absurdi iet un galināt. Tā vairs nav vēlme izdzīvot un pabarot, bet vienkārši izklaidēties. Atceros savstarpējos kariņus laikā, kad bijušais draugs tam pastiprināti pievērsās, ui! Un tie argumenti, ka tā nav tikai šaušana, tas ir kas vairāk - daba, gaiss, adrenalīns, bla bla bla...Tak ej un skrien pa mežu cauru dienu, ja esi tāds dabas fans, pričom stroķi jāvelk līdzi? Un tie, kuri smaidīgi sabildējas ar svaigi nošautajiem, tiem vispār gribas pa seju uzšaut. Vēl briesmīgāk ir redzēt "kruto" medību kolektīvu pasākumu aizkulises, kur pludo alko un maksas meitenes cauru nakti aktīvi "performē". Kaut gan nē, šito ņemu atpakaļ. Klasiķa vārdiem runājot - sekss ir labs. :D Bet nu jā, daudzos gadījumos medības tiešām ir kas vairāk par šaušanu. :D
Es saprotu, ka cilvēki ir dažādi un dažādiem cilvēkiem patīk dažādas lietas, bet es nespēju saprast, kas tur var būt tik lielisks, ka to nevar iegūt citādākā veidā.