Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Baltijas valstu prezidenti: Krievija ir riebīgāka par «Islāma valsti»?

 
Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
http://www.infotop.lv/article/lv/baltijas-valstu-prezidenti-krievija-ir-riebigaka-par-is
Kā kāds ar kaut cik funkcionējošām smadzenēm var kaut ko tādu pateikt? Viņi vispār ignorē musulmaņu valstīs notiekošo? Visdrīzāk viņiem par šādu viedokli labi samaksā. Cik jauki, ka pa lētām naudām šie prezidenti pārdod savas valstis kā kara laukus no kā iegūs tikai bagātā elite.
http://www.infotop.lv/article/lv/vejonis-un-koalicija-valsti-gatavo-karam
"Vējonis un koalīcija valsti gatavo karam"
Tā vietā, lai naudu tērētu medicīnai, izglītībai, cilvēku labklājībai, Latvijas prezidents grib tērēt naudu militārajai jomai. Tagad maina likumus, lai aizstāvētu valsts neatkarību, bet kāda mums ir neatkarība? Eiropa pasaka - jums jāņem amerikāņu tanki un karavīri - tas tiek izdarīts. Puse ja ne vairāk valsts ir izpārdota. Domāju, ka zviedriem būtu lielāks iemesls uztraukties par karu Latvijā, jo tādā gadījumā tie būs VIŅU īpašumi, kas tiks iznīcināti (t)
26.02.2016 23:37 |
 
10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Teikuma daļa aiz kola, izskatās, ir minētā raksta autora izdomājums. Ja prezidenti tā nav teikuši, tad, pēc būtības, raksta autors ir saucams pie atbildības.

Cik jauki, ka pa lētām naudām šie prezidenti pārdod savas valstis kā kara laukus no kā iegūs tikai bagātā elite.
Kam pārdod? Kura ir tā bagātā elite?

Nesaprotu, kas būtu nosodāms triju prezidentu uzskatos. 2 citāti no raksta:
Lietuvas prezidente to pamato ar apgalvojumu, ka “līdz pat šai dienai Krievija ir okupējusi vienas valsts teritoriju un veic karadarbību divās valstīs, Ukrainā un Gruzijā”.
Noraidot iespēju, ka Vējonis, Grībauskaite un Ilvess pilnā mērā neapzinās IS bīstamību, InfoTOP.lv pieņem, ka Baltijas valstu prezidentu paziņojums varētu būt taktisks manevrs, lai izvairītos no kārtējās savu karavīru iesaistīšanas kara darbībā svešās un no Baltijas tālās valstīs.


Ja gribi karot Sīrijā, brauc. Un nepietiek ar to, ka rietumvalstis jau sen ir pārdevušas Krievijai Gruziju un tas pats draud Ukrainai? Tu tagad gribi, lai tiktu pārdota arī Baltija.

Attiecībā uz otro rakstu, laižam krievus iekšā, tad mums būs dāsna medicīna, izglītība un cilvēku labklājība! :D Gluži tāda kā Krievijā! :D
27.02.2016 06:51 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits