Draugs un kafijas "randiņš" ar citu

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Labvakar!
Atzīšos, ka šobrīd mani nomāc PMS, tāpēc vēlos uzklausīt jūsu viedokļus un saprast kā pareizi rīkoties pirms šaut zibeņus!
Mans draugs ir ārzemnieks. Nesen viens viņa draugs uzziņoja, ka pilsētā, kurā dzīvojam esot kāda meitene, kas arī nāk no viņa valsts, un tieši no viņa pilsētas. Tagad viņš ir sadabūjis šīs meitenes kontaktinformāciju un plāno ar viņu dzert kafiju nākamnedēļ, un jautāja vai es to akceptēju un man tā neesot problēma.
Tad nu tagad sāku domāt, par savām attiecībām esmu droša, priecājos par drauga atklātību, saprotu, ka viņam patīk satikties ar cilvēkiem no viņa valsts...bet kaut kā iekšēji neesmu ar šo situāciju apmierināta...
Ko jūs domājat? Kā jūs reaģētu?
25.02.2016 23:14 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Reizēm nedrošāk izklausās tās bailes vīrietim kaut ko aizrādīt.. ka tik aizvainots meičās neaizskrien :D
26.02.2016 22:23 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Man nekad nav bijušas bailes neko aizrādīt, tāpēc nemācēšu spriest :D
26.02.2016 22:25 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
ShabbyEve, tu acimredzot neko nesaproti. Un zini vel jo mazak, it ipasi par mani.
Katra zina, man paliek mazliek skaidraks, kadel tev tava vira gan vairs nav...
Francu valoda ir tads skaists vards, kurs apzimetu seit lielu dalu dalibniecu: inculte...
Jauku vakaru!
26.02.2016 22:28 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
tak katraas attiecibas ir savs ritms kaa dzivo, man neliktos pienemami, ka virs teiktu - es eju ar drauga ieteikto draudzeni dzert kafiju :D nee, ne tam nav sakara ar manu neparliecinaatiibu par sevi, vins zin ka esmu ljoooti parliecinaata par sevi :) un arii esmu :) vienkarshi, ne vins, ne es negribetu tadu situaciju un viss.

Nav tadelj, ka kadai atskiras viedoklis, jamet aciis vinjas dzives modelis, kursh tev liekas nepareizs :) Kaa shabeeve, man ar neliekas pareizi taaa dzivot, bet ja visas puses laimigas, tak lai dziivo!
26.02.2016 22:30 |

Reitings 16391
ja visas puses laimigas, tak lai dziivo!
+++
Tur jau ir tā sāls... svarīgi, lai abas puses ir apmierinātas. Nav labi, ja, piemēram, vīrietis kafijo ar svešām dāmām, kamēr mīļotā sieviete sāpēs sakož zobus un klusē, lai neizklausītos pēc pavadā turētājas :)
26.02.2016 22:37 |

Reitings 2152
ja visas puses laimigas, tak lai dziivo!

Pēc lasītā nez kāpēc liekas, ka šis tomēr netiek domāts visos virzienos... Bet lai jau, domāju, ka 10. lapas ir labs kulminācijas punkts un daudz jauna pateikt vairs nevar :D :)
26.02.2016 22:39 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Piekrītu Diversijai, vairāk izklausās pēc nosodījuma pāriem, kuriem tas ir normāli, ka var draudzēties ar pretējā dzimuma pārstāvi :D
26.02.2016 22:40 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Kad biju jaunāka un arī nesen, tad nebija iebildumu, greizsirdības, pati arī bez pārmetumiem gāju tusēties divatā ar kādu, jo zināju, ka nekas nebūs un nekā arī nebija.
Šobrīd tas sāk pāriet, kā jau Nerea komentārā minēts, nejūtu vajadzību sarežģīt attiecības bez iemesla. To pašu arī gaidu no otras puses. Lai gan atkarīgs no attiecībām, jo šobrīd esošajās, kuras tūlīt būs bijušās, melu bijis ļoti daudz, ka droši vien būtu skandāls par šāda veida tikšanos. Citās varbūt justos droši un uzvestos racionālāk :-)
26.02.2016 22:42 |

Reitings 6040
Diversija, var pateikt daudz ko, bet man nepatik diskuteet ar cilveekiem, kuri izlozhnjaa citu lietotaaju profilus un vinjaam "ieknaabj" par kaut ko ko dara nepareizi. :) Dzivo nepareizi, ieper bernu (lasiit sit lidz navei :D ) utt.

Vienkarsho noveeroju, ka sievietes, kuram ir berni un viiri, sheit gandriiz visas, domaa ar mani liidziigi, taadelj, vai man veel 10 lpp garumaa jamegina Tev pieradit, ka nee, ka tas, kaa domaju es ir tikai un vienigi pareizi? Tev bus savs virs un savi berni, draugi, varesi tak dzivot kaa gribi :)
26.02.2016 22:43 |

Reitings 16391
Katris jau saprot tā, kā pats vēlas :)

Man, personīgi, nepatīk tas otrais attiecību modelis.. tāpēc esmu kopā ar līdzīgi domājošu cilvēku :) Bet tas jau nepadaru citādākus, bet tajā pat laikā harmoniskus pārus par sliktiem cilvēkiem :D
26.02.2016 22:46 |

Reitings 6040
ka var draudzēties ar pretējā dzimuma pārstāvi

paga, paga, draudzeties tak var, kursh nelauj? Bet...

Nesen viens viņa draugs uzziņoja, ka pilsētā, kurā dzīvojam esot kāda meitene, kas arī nāk no viņa valsts, un tieši no viņa pilsētas. Tagad viņš ir sadabūjis šīs meitenes kontaktinformāciju un plāno ar viņu dzert kafiju nākamnedēļ,

Nu man neliktos forshi, ja mana draudzene atrastu kadu virieti no manas pilsetas un es tagad ietu ar vinju satikties un kaadeelj? Draugu man netrukst, kolegu netrukst, draudzenju arii.... neredzu iemeslu... un veel viena...
26.02.2016 22:46 |

Reitings 2152
Story, par šābīvi nekas nebija jāložņā, pietika to vienu liktenīgo reizi izlasīt un saprast, ka šo es par pilnu nespēšu nekad ņemt šāda tipa tēmās :) Tā kā ne tikai par attiecību tēmu Tavs viedoklis ir, manuprāt, nepietiekami pamatots un mazliet ar pirksta zīšanas piegaršu, nemaz nerunājot, ka pati esi knābātāja :) Bet uz sevi vienmēr patīkamāk no augšas paskatīties (un, iespējams, pilnīgi lieki).
26.02.2016 22:48 |

Reitings 6040
Diversija, nu tad viss atrisinats, nav man tev japieraada, kadelj manaa gimenee shads modelis ir pienemts pat bez runaashanas un visi laimigi :) Atlausos piemineet, ka pusi no tevis teiktaa nesapratu par "zistiem pirkstiem" utt, bet varbut nemaz negribu :) :-D:-D:-D:-D:-D
26.02.2016 22:51 |

Reitings 2152
Tiešām neesi dzirdējusi, ka par cilvēkiem, kas pēkšņi no zila gaisa izrauj kaut ko pilnīgi mistisku bez pamatojuma, saka, ka no pirksta izzīduši? Tagad būsi :D
26.02.2016 22:52 |

Reitings 6040
Diversija, ko man tev pamatot? Ka man neinteresee un manam viram arii tikshanas ar draugu ieteiktaam meitenem un puishiem??? Tik gruti to saprast? Izskaatas....
26.02.2016 22:54 |

Reitings 2152
Žēl, ka gluži kā zelta zivtiņa pēc 5 sekundēm aizmirsti, ko esi rakstījusi :D
26.02.2016 22:55 |

Reitings 6040
:'-(
26.02.2016 22:57 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Zinot sevi, es atļautu doties uz tikšanos. Lai gan man vispār nepatīk izmantot vārdu "atļautu" vai "neatļautu" - mans uzskats vienmēr bijis tāds, ka cilvēki viens otram nepieder. Es nemaz nepieļautu domu, ka varētu savam vīrietim kaut ko aizliegt vai uzstādīt savus noteikumus, taču tas ir tikai tāpēc, ka no otras puses sagaidu tādu pašu attieksmi pret sevi. Vispār esmu cilvēks, kuram vienmēr veidojas ideāls kontakts ar pretējo dzimumu. Jau vairākus gadus mans tuvāko draugu loks sastāv no 3 vīriešiem un 1 sievietes, taču paziņu lokā ir tikai vīrieši vien. Tā sagadījies, ka labāk saprotos tieši ar vīriešiem, arī interešu loka, rakstura īpašību ziņā liekas, ka man ir vīrieša dvēsele, kura iesprostota sievietes ķermenī. Liekot roku uz sirds varu teikt, ka nekad ne ar vienu no draugiem vai paziņām nav sanācis nekas vairāk par draudzīgu apskāvienu vai buču uz vaiga. Nekad. Varu piekrist Elmo, kurš rakstīja, ka viņam ir draudzenes ar kuru kopā iedzert alu un tas arī viss. Par mani var teikt to pašu - es būšu tā čomene ar kuru satikties, kopā iedzert alu, skatīties hokeju vai iet uz sporta spēlēm, taču neviens no šiem vīriešiem manī nesaskatīs sievieti, tāpat kā es savos draugos nekad nesaskatīšu vīriešus kā potenciālos iekāres objektus, bet tikai draugus vai brāļus. Tāpēc arī es, pat ja būtu attiecībās, uzzinot, ka manā pilsētā ir kāds mans tautietis, labprāt aizietu uz satikšanos. Man patīk iepazīt jaunus cilvēkus un man tas liktos tikai pašsaprotami, ja mans vīrietis darītu to pašu. Katram savs. Kādam pietiks ar vienu draugu kompāniju, citi alks nepārtraukti iepazīties ar jauniem cilvēkiem.
Šajā gadījumā neredzu neko sliktu tajā, ja vīrietis vienkārši vēlas iepazīties ar jaunu cilvēku, toties - viņa tautieti no viņa dzimtās puses. Es neiedalu cilvēkus dzimumos, jo ļoti labi zinu, ka starp vīrieti un sievieti var pastāvēt un arī pastāv tikai draudzība. Konkrētais vīrietis pat pats pateica par to, ka plāno tikšanos, nevis aizgāja pa kluso. Mans uzskats ir tāds, ka tad, ja vīrietis vēlēsies citu sievieti, viņš to varēs atrast da jebkur - kaut vai savu kolēģu, draugu draugu vidū, internetā. Vienalga. Ja būs gājējs - aizies, un nekādi aizliegumi vai turēšanās viņā ar zobiem un nagiem nepalīdzēs.
26.02.2016 23:03 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Kad tēma bija sievietes krāpšana, te izrādījās, ka daudzas krāpj vai ir krāpušas puišus. Nav brīnums, ka negrib, lai vīrietis iet dzert kafiju ar svešu sievieti, jo domā, ka viņš tāds pats krāpējs, kā pašas.
26.02.2016 23:12 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Ja jūs būtu svešā valstī, kur nav latviešu tuvumā, uz Latviju sanāktu braukt reti, puisis būtu ārzemnieks un pēkšņi uzrastos kāds latvietis pilsētā. Negribētos parunāt ar kādu savā valodā?
26.02.2016 23:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits