Zinot sevi, es atļautu doties uz tikšanos. Lai gan man vispār nepatīk izmantot vārdu "atļautu" vai "neatļautu" - mans uzskats vienmēr bijis tāds, ka cilvēki viens otram nepieder. Es nemaz nepieļautu domu, ka varētu savam vīrietim kaut ko aizliegt vai uzstādīt savus noteikumus, taču tas ir tikai tāpēc, ka no otras puses sagaidu tādu pašu attieksmi pret sevi. Vispār esmu cilvēks, kuram vienmēr veidojas ideāls kontakts ar pretējo dzimumu. Jau vairākus gadus mans tuvāko draugu loks sastāv no 3 vīriešiem un 1 sievietes, taču paziņu lokā ir tikai vīrieši vien. Tā sagadījies, ka labāk saprotos tieši ar vīriešiem, arī interešu loka, rakstura īpašību ziņā liekas, ka man ir vīrieša dvēsele, kura iesprostota sievietes ķermenī. Liekot roku uz sirds varu teikt, ka nekad ne ar vienu no draugiem vai paziņām nav sanācis nekas vairāk par draudzīgu apskāvienu vai buču uz vaiga. Nekad. Varu piekrist Elmo, kurš rakstīja, ka viņam ir draudzenes ar kuru kopā iedzert alu un tas arī viss. Par mani var teikt to pašu - es būšu tā čomene ar kuru satikties, kopā iedzert alu, skatīties hokeju vai iet uz sporta spēlēm, taču neviens no šiem vīriešiem manī nesaskatīs sievieti, tāpat kā es savos draugos nekad nesaskatīšu vīriešus kā potenciālos iekāres objektus, bet tikai draugus vai brāļus. Tāpēc arī es, pat ja būtu attiecībās, uzzinot, ka manā pilsētā ir kāds mans tautietis, labprāt aizietu uz satikšanos. Man patīk iepazīt jaunus cilvēkus un man tas liktos tikai pašsaprotami, ja mans vīrietis darītu to pašu. Katram savs. Kādam pietiks ar vienu draugu kompāniju, citi alks nepārtraukti iepazīties ar jauniem cilvēkiem.
Šajā gadījumā neredzu neko sliktu tajā, ja vīrietis vienkārši vēlas iepazīties ar jaunu cilvēku, toties - viņa tautieti no viņa dzimtās puses. Es neiedalu cilvēkus dzimumos, jo ļoti labi zinu, ka starp vīrieti un sievieti var pastāvēt un arī pastāv tikai draudzība. Konkrētais vīrietis pat pats pateica par to, ka plāno tikšanos, nevis aizgāja pa kluso. Mans uzskats ir tāds, ka tad, ja vīrietis vēlēsies citu sievieti, viņš to varēs atrast da jebkur - kaut vai savu kolēģu, draugu draugu vidū, internetā. Vienalga. Ja būs gājējs - aizies, un nekādi aizliegumi vai turēšanās viņā ar zobiem un nagiem nepalīdzēs.