Favel kas tai mašīnai bija par vainu? Es vienmēr kad slīpumā atstāju mašīnu, piecas reizes pārbaudu, vai rocene kārtīgi novilkta. Traka situācija, galvenais, ka pašiem viss labi. Pārējām meitenēm arī lai viss atrisinās un nokārtojās.
Vispār man šodien arī rauj uz pinkšķi, un galvenais, ka par situāciju, kur it kā nevajadzētu. Darbiniece teica, ka ies prom no darba. Laikam biju pieķērusies, varbūt tāpēc tagad tik skumji, ļoti arī centos, gribēju algu jau paaugstināt, svētkos sarūpēju pārsteigumus, mīļas dāvaniņas, prēmiju, kaut nelielu, tomēr pārskaitīju gada beigās. Bijām ļoti sadraudzējušās, tāpēc man tagad skumīgi, saprotu jau, ka tāpat to ietekmēt nevaru, jo darba uzteikšanas iemesls nav saistīts ar darbu, algu utt. bet tomēr vienalga man ir skumji :'-( Vakar vēl mums ar vīru piedāvāja tik foršu iespēju aizbraukt jūnijā uz Horvātiju un braukāt pa salām ar jahtu nedēļas garumā, jo paziņa tur braukā ar jahtu sezonā, jau piekritām, bet tagad nezinu, vai varēšu paņemt atvaļinājumu, vai vēl atradīšu tik uzticamu darbinieku. Ehhh.
Vakar kārtējo reizi pārliecinājos, cik LV maza. Ieeju sava tēta bijušās darba vietas mājaslapā, uzeju uz kontaktiem, lai atrastu vienu kontaktpersonu, tur forši saliktas visas darbinieku bildītes ar kontaktiem, un ko es ieraugu? Vienu labi pazīstamu Cosmo dalībnieci. Laikam jau nesen sākusi tur strādāt. Bet forši, tas ir ļoti labs uzņēmums.
Šodien daudz darbi. Vēl tikai šodien un rīt kārtīgi jāpastrādā. Un tad jau atvaļinājums (l)