Čau, meitenes! :)
Oijj, kādi notikumi vakardien vakarā norisinājās pie mūsu mājām! Izgāju laukā ar meitu, lai dotos barot pīles. Mēs dzīvojam diezgan stāvā kalnā. Redzu, ka no kalna ripo mašīna (neviena pie stūres nav :-O ), un es saprotu, ka mašīna ir ieņēmusi tādu inerci, ka vai nu ietrieksies mūsu mājā, kur meitai istaba vai arī manā mašīnā. Un es saprotu, ka tur nav nekā, ko es varu darīt kā tikai, paķert meitu rokās un turēt stipri, lai nesabīstas no trokšņa. Pēkšņi brīdī, kad ķeru meitu rokās, kaimiņš no blakus mājas izbrauc ar savu mašīnu atpakaļgaitā uz ceļa, kur diezgan lielā ātrumā ripo mašīna un pats blenž telefonā. Es bļauju, rādu ar rokām,lai fiksi brauc nost, bet čalim reakcija par lēnu un mašīna ietriecās viņa mašīnas sānā, pamaina trajektoriju, uzbrauc uz paugura, kas ir 1m no manas mašīnas un apgāžas uz jumta tieši pie mūsu mājām. :-O :-O :'-( Žēl čaļa un tā cilvēka, kuram piederēja mašina (pāris gados bija atbraukuši apciemot savus draugus, manus kaimiņus), bet no otras puses priecājos, ka viss mums kārtībā.
Pati dzeru kafiju, priecājos, ka atradu iespēju uz puslodzi padarboties ārpus mājas pa vakariem, jo dikti gribu izrauties ik pa laikam mājām un ierastās rutīnas :)