Es tiešām nesaprotu, kāpēc pēdējos gados visādas Pierīgas pļavas kļuvušas par tādu modes lietu - Babīte, Baloži, Mārupe, Ķekava, Ādaži, Jaunolaine u.tt.
Lol, negribu izklausīties kā Mārupes pārākā aizstāve, jo vispār neesmu ne no Mārupes, ne Rīgas, bet tā kā Rīgai visas ēkas būtu izcili skaistas :D Un tā pils, ja saprotu, kuru domā, ir Rīgas teritorijā.
Es tiešām nesaprotu, kāpēc pēdējos gados visādas Pierīgas pļavas kļuvušas par tādu modes lietu - Babīte, Baloži, Mārupe, Ķekava, Ādaži, Jaunolaine u.tt.
Skaisti rajoni, nesaprotu kas tev tur nepatīk? Pati dzīvoju Babītē, privātmājā. Un teikšu tā, ka labāk te dzīvot nekā dzīvoklī Rīgā (jebkurā rajonā). Apkaime skaista, mežs, 30 min gājienā Lielupe. Netālu autobusa pietura uz Rīgu un vilcieni arī kursē. :)
Tirgus vērtība un kadastrālā vērtība nereti var būt ļoti atšķirīgas, bet kaut ko jau, protams, liecina. Rīgas centrā infrastruktūra noteikti ir attīstītāka nekā Mārupē.
Tajā pašā laikā ir jāatzīst, ka iedzīvotāju skaits Mārupē, Babītē u.tml. pieaug, bet Rīgas centrā samazinās. Tomēr, manuprāt, tik attīstīta infrastruktūra kā Rīgas centrā tik un tā joprojām nav nekur.
fazser, es neesmu dzimusi un augusi ne Rīgā, ne Mārupē, tāpēc arī nav sirsniņā kāds rajons tik tuvs, ka aizstāvēšu ar zobiem un nagiem, pašlaik dzīvoju Mārupē. ;-)