ES sabrukšana Latvijai nāktu tikai par labu, jo ES apzināti bremzē Latvijas saimniecisko attīstību. Kā? Konkrēti - ar piešķirto naudu. Viņiem ir izdevīgāk mums pamest ubaga dāvanas nekā redzēt sev blakus saimnieciski attīstītu konkurentu.
Vainot citus ir vieglāk nekā pazināties savas kļūdas. Vai tad ES piespieda slēgt ražotnes? Nē. vienkārši valdībai bija izdevīgāk saņemt naudu par to nerēķinoties ar sekām, jo realitātē politiķi Latvijā ne par ko neatbild - ne viņus cietumā liek, ne pieprasa atmaksāt zaudējumus.
Daudzus ES ieteikumus Latvijā pārtaisīja par likumiem. Latvijas valdība kā suņi skrēja pie saimnieka un darīja, ko tie lika. Kad par kvotām bija jālemj, neviens neko nedarīja savas valsts labā.
Lai Latvijā būtu kaut kādas pārmaiņas, jānomaina visi politiķi, kas tajos krēslos, kā izskatās, plāno sēdēt līdz pēdējai elpai.
Krievijai uzlika sankcijas, skrienot pakaļ Es, un kā tas tagad ietekmēs Latviju. To tirgu vairs neatgūt. Tu domā, ka Eiropas valstis vai Amerika kaut ko importēs no Latvijas?
Būtu labi, ja jaunā valdība liktu iepriekšējai apmaksāt visus zaudējumus, ko tā radījusi.
Polijā nacionālisti plāno iepriekšējo valdību sūdzēt tiesā par to, ka tik tālu noveduši valsti.
Pirmā problēma būs savas naudas neesamība. Nevajadzēja iznīcināt latus. Cik izmaksās tos atjaunot - gan jau dārgāk, nekā būtu bijis tos uzturēt.