Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Dāvināšanas mānija

Reitings 154
Reģ: 09.06.2010
Būtu dīvaini to saukt par problēmu, bet šādas iezīmes sāk parādīties... Lieta tāda, ka mana drauga mammai patīk mūs apdāvināt. Agrāk tikai svētkos, bet nu arī ikdienā tiek dāvinātas visdažādākās lietas - drēbes, trauki, krūzes, sveces, glāžu komplekti utt utt. Visdažādākās lietas, no kurām liela daļa vai nu nav manā gaumē vai arī neiederas interjerā vai arī vienkārši mums tāda veida lietas jau ir. Dažās pēdējās reizēs parādījušies arī skrubji, šampūni, ziepes, kādus es pati pērkot noteikti neizvēlētos... Šodien, saņemot kārtējo paku, attapos, ka uz katra stūra mājās ir kāda viņas dāvināta lieta. Es negribu aizvainot ne draugu, ne viņa mammu, bet ir par daudz. Kā rīkoties? Pateikties un izmest? Glabāt to visu? Teikt, lai nedāvina (t)?
21.02.2016 22:20 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
neturētu mājās lietas, kas man nepatīk.
bet drauga mamma ar to droši vien cenšas parādīt savu mīlestību, varbūt vajag vairāk laika ar viņu pavadīt, lai jūtas vajadzīga.
21.02.2016 22:22 |

Reitings 731
Reģ: 07.11.2015
Es nevajadzīgās lietas, iespējams, svētku reizē atdāvinātu kādam citam, kas nav ar ģimeni saistīts, kādam kolēģim vai citādi.

Pašai mammai neko neteiktu, visdrīzāk, ka aiz labas sirds viņa to dara. Draugam varbūt garāmejoši izdarītu mājienu, vai viņam nešķiet, ka mums visu šo lietu jau par daudz, u.tml.
21.02.2016 22:28 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Pieļauju, ka drauga mamma ar dāvināšanu pauž savu labestību, mīlestību un rūpes. Es nekādā gadījumā neaizrādītu par dāvanām.. Atrastu mājoklī kādu īpašu vietu drauga mammas dāvanām drīzāk :)
Ja vairāk ar puiša mammu komunicēsi, iepazīsiet viena otru labāk.. tad viņa, iespējams, varēs atrast veiksmīgaku un piemērotāku dāvanu :)
21.02.2016 22:28 |

Reitings 154
Reģ: 09.06.2010
Es tiešām ceru, ka tas tiek darīts, lai izrādītu rūpes nevis mēģinājums iekārtot mūsu mājokli pēc savas gaumes. Piemēram, higiēnas preces tiek pirktas ar komentāru, ka mūsējā saturot pārāk daudz ķīmijas un jālieto tikai dabīgie līdzekļi - bērzu pumpuru šampūni, priežu dušas želejas utml... Bet nu laikam jāmēģina attiekties pozitīvi un rast tam visam kādu pielietojumu.
21.02.2016 22:40 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits