XXL cilvēki

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Kas jums pirmais nāk prātā redzot šādus cilvēkus? Kadu iemeslu dēļ cilvēki nonāk tādā situācijā? Vai valstij ir jāapmaksā viņiem medicīnas izdevumi un jādod pabalsti? Un kā pašam nenovest sevi līdz tādam stāvoklim?

https://youtu.be/KWFIO0lSq3s?t=8

Lai arī tēma kādam var šķist provokācija, lai pamētātos ar jēlām olām, tas nav mans nodoms. Aptaukošanās un ar to saistītās veslības problēmas- diabēts, insults, osteoartrīts, žultspūšļa slimības, vēzis, elpošanas traucējumi, augsts asinspiediens,sirds slimības ir viena no lielākajām sabiedrības veselības problēmām, nu jau praktiski pati lielāka.
21.02.2016 18:29 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
ja pilnīgi godīgi, piemā doma, kas nāk prātā ir "labi, ka es esmu es"
nejauki, jā, bet tiešām prieks, ka man tā nav.
21.02.2016 21:24 |

Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
Man arī žēl tos kuriem liekais svars, tas ir grūti ķermenim iznest to masu. Īpaši sevi iekustināt, tādi cilvēki visbiežāk ielien dīvānā un nekustās, jo kustēties tiešām ir grūti, fiziski grūti, bet ja sāk ar mazumiņu, un pieticīgiem rezultātiem, domāju ka var visu. Tikai jāgrib, veselības vārdā! :-/
21.02.2016 21:29 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
shae

ir tada lieta kaa veselibas problemas, hormonu problemas, sirds slimibas kuru del jadzer zales un svars nak klat kaut partiec no salatlapam. Tada elementara lieta ka vielmainas paleninasanas ar notiek.
21.02.2016 21:30 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Yeah, sure! Ēda veselīgu ēdienu un tā vienkārši no zila gaisa bladāc - ņēma un uzpūtās.

Ja neskaita hormonu uncitas veselību problēmas, tad tomēr maz ticams ka uzpūtās tā vienkārši no nekā. Cik nav skaliņi redzēti kas ēd neveselīgi un tad agri vai vēlu sāk raudāt ka visi tie gardumi atnākuši atpakaļ jo vielmaiņa aizgājusi pa pieskari.
21.02.2016 21:37 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Šitai tēmai laikam nekad nebūs gala. Nu tieviem resnos nesaprast un otrādi. Nejau tikai resnajam ir jāmaina savi paradumi, bet arī apkārtējiem, kuri ap viņu rosās. Katram ir savas problēmas, sava dzīve. Kaut kad viens treneris uzresnēja un pats atzina, ka ir grūti resnajam notievēt, kustinot savu rumpi, bet notievēja līdz ar savu klienti- laba ideja. + Bieži vien pasaka, lai ēd to, neēd to. Kā būtu, ja kāds no A līdz Z visu paskaidrotu. Man ar neko neizsaka, ka tik daudz uz šķīvja salāti, tik daudz gaļas vai nu ko tur. Vajag piemērus, idejas, plašāku skaidrojumu.
21.02.2016 21:49 |

Reitings 115
Reģ: 04.01.2016
Man arī vielmaiņa ir tāda, ka, ja nesportotu un nepiedomātu pie katra kumosa, ko lieku mutē, apveltos ļooti ātri, bet, lai normāli izskatītos (un nevis pat kā skaliņš, bet gan normāla ne tieva, ne resna vidusmēra sieviete) es neēdu ne miltu izstrādājumus (baltmaizes, makaronus, utt), ne saldumus (nekāda veida), maksimāli izvairos no vispār ceptiem un trekniem ēdieniem, no piena produktiem ēdu tikai tos, kam ir ļoti samazināts tauku procents, vispār nedzeru nekādus saldinātos dzērienus (tikai ūdeni vai pašas spiestas svaigās sulas) un piedevām vēl sportoju regulāri (skrienu, eju uz baseinu, taisu dažādus vingrojumus mājās).
Nestāstiet man par sliktu vielmaiņu. Es zinu, kā ir jāstrādā ar sevi, lai nekļūtu resna. Kad biju nolaidusies dažādu iemeslu dēļ, gada laikā pieņēmos svarā par 20kg. Varbūt pat ātrāk. Sen esmu atkal nometusi un daru visu, lai nekad nepieņemtos tā atkal.

Tieši sava pieredze ir tā, kas liek man smieties par to, kā sieviete ņēma un uzpūtās. :-D
Un es esmu 100% pārliecināta, ka jebkurš liekais kg ir tikai un vienīgi nolaidība. Slimības un vielmaiņa prasa lielākas rūpes par sevi, nekā labas vielmaiņas esamība. Tas arī viss.

Ja vakaros štopē šokolādi, čipšus un saldējumu, bet vaino savu vielmaiņu, tad sorry. Go on :-D "Uzpūties vesela! "
21.02.2016 21:49 |

Reitings 115
ir tada lieta kaa veselibas problemas, hormonu problemas, sirds slimibas kuru del jadzer zales un svars nak klat kaut partiec no salatlapam.

Izskaidro man, lūdzu, KĀ tieši notiek pieņemšanās svarā, ja pārtiec tikai no salātlapām? :-D
21.02.2016 21:51 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
shae Un kāds prāta darbs ir pārtikt tikai no salātu lapām?
21.02.2016 21:53 |

Reitings 115
Miss Joker, saki, vai es aicināju kādu pārtikt no salātlapām?
Kāda meitene apgalvoja, ka ir cilvēki ar veselības problēmām, kuru dēļ viņi pieņemas svarā kaut pārtiek no salātlapām. Es jautāju KĀ notiek šī pieņemšanās svarā, ja pārtiek no salātlapām. Nu, tīri teorētiski.
Jo man ir aizdomas, ka daudzi domā, ka pieņemšanās svarā ir bubulis, kas vienkārši piemeklē dažus nelaimīgos, lai kā viņi tam nepretotos un nemaz nezina, kā rodas tauku rezerves organismā (vienalga kādas vielmaiņas vai slimību mocītam cilvēkam). ;-)
21.02.2016 21:59 |

Reitings 3925
ir tada lieta kaa veselibas problemas, hormonu problemas, sirds slimibas kuru del jadzer zales un svars nak klat kaut partiec no salatlapam.

Medikamenti var nojaukt cilveeka kermenja biokjiimiskos procesus kaa rezultaataa cilveeks juutas izsalcis un turpina eest (jo juutas izsalcis). Piedoshanu, bet tusniishi lai sevi attaisnotu un/vai lai aizstaaveetos no citiem nereti izplata absoluutus melus. No salaatu lapaam ne tikai nevar svaraa pienemties, bet vispaar izdziivot nevar, nomirs no uztura nepietiekamiibas jeb bada.
Hormoni ir ljoti eerts greekaazis- skietami nav cilveeka vaina. Ko tad neiet pie aarsta un nesaved savus hormonus kaartiiba? Taadu gadiijumu, kad medikji ir nesprashanaa un nespeej palidzeet ir loti, loti maz, bet nez kapeec lielais vairums to novelj uz aarpus kontroles esoshiem veseliibas faktoriem a la hormoni, geneetika, stress un kas tikai veel ne? Dzeeraaji un pipmanji arii aizbildinaas ar stresu, socialajiem faktoriem. :D

Ruugtaa patiesiiba ir taa ka vaina ir tikai junk food/cukuraa. Negribi saslimt ar taa atkariibu- labaak nemaz nesaakt, gluzhi kaa ar cigareteem. Drugs Cigarettes Alcohol...and Sugar?
21.02.2016 22:00 |

Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
Nevajag medikamentus un slimības, man grūtniecības laikā uznāca tieši tādas Vatsona pieminētās negausīgas ēšanas reizes, turklāt nekas tāds agrāk nebija bijis, jo ja ēstu tik daudz gluži vienkārši būtu pierijusies atkritusi dīvānā, bet te nekā, tikai bada sajūta, pat naktī piecēlos un gāju uz ledusskapi, jo kuņģi grauza no bada sajūtas. Un iecomājos ka cilvēkam ikdienā ar to jāsadzīvo, un ja tā vielmaiņa tik traki sačakarēta, tad nav nekāds brīnums kad uzpūšas grūtniece. Un te pat nav rakstura jautājums, ko tu darītu ja justos badā?
21.02.2016 22:25 |

Reitings 3925
man grūtniecības laikā uznāca tieši tādas Vatsona pieminētās negausīgas ēšanas reizes, turklāt nekas tāds agrāk nebija bijis,

Ne gluzhi par riishanas leekmeem es ieprieksh rakstiiju, bet par saata sajuutas nerashanos eedot, tas nav gluzhi tas pats kas peekshnja, palielinaata apetiite.
Esmu pus vienos naktii sev smeerejusi rupjmaizes no bada, saprotu par kaadaam leekmeem ir runa. :D
21.02.2016 22:31 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Uzskati, ka valstij vismaz medicīnas jomā ir jāatbalsta arī apaļie un pārāk tievie, dzērāji, narkomāni utt. Tas ir tikai cilvēcīgi.

Pēc šādas filozifijas lielai populācijai nāktos ārstēties no savas kabatas :(
21.02.2016 23:15 |

Reitings 158
Reģ: 11.01.2016
Dāmas kuras saka ka dzivot veseligi ir est darzenus un attureties no rafinetuem cukuriem utt tad paskaidrojiet kapsc si veseliga dama izskatas tik slikti salidzinot ar to kura ed galu un sokolades????
21.02.2016 23:36 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Es Tev paskaidrošu, kāpēc... tāpēc, ka vienai izvilkta briesmīgākā bilde, otrai labākā :-D
21.02.2016 23:39 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Apple_pie, arī paparacī bildēs Nigella izskatās labi. Protams, Giliannu sapošot pasākumiem arī ir ok, bet nav tas. Protams, bildes šim salīdzinājumam nekorekti izvēlētas.
21.02.2016 23:46 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
L., protams, bet nevar arī 100% teikt, ka tagad ir labi ēst šokolādes un dzert alkoholu, jo ir viens tāds salīdzinājums...
21.02.2016 23:50 |

Reitings 115
Sunshine, pirmkārt, neviena neapgalvoja, ka ēst veselīgi nozīmē ēst dārzeņus un neēst gaļu, nedzert vīnus, utt.
Otrkārt - te ir runa par pārtiku, kas rada lieko svaru, nevis par pārtiku, kas liek starot tādā vai šitādā vecumā. Tas, cik kura izskatās novecojusi savos 50 gados, lielā mērā ir atkarīgs no ģenētikas un dzīvesveida kopumā (ne tikai ēšanas un sportošanas), bet tas, cik kura apvēlusies savos 50 gados, gan ir atkarīgs no ēšanas un kustībām.
Mēs runājam par figūru.
Treškārt, piekrītu Apple_pie.

21.02.2016 23:57 |

Reitings 115
Ja pirmā ir sieviete varbūt ne tik dabīgi skaista, tad otrā, esot tumsnēja un ar simpātiskākiem sejas vaibstiem noteikti nekļūst par piemēru, kāpēc ir jārij deserti, kūkas un pa virsu sazin kādi amounti ar vīnu. Pirmajai nav problēmu ar lieko svaru. Par otro nevar teikt to pašu.
22.02.2016 00:00 |

Reitings 3925
Sunshine3, es pati to nelaimiigo bildi regulari celju sauliitee. Loti vienkaarshi- taapeec, ka viena uz sevi eksperimentee ar dazhnedazhaadiem ierobezhojumiem attieciibaa uz eedienu kur tas ir absoluuti lieki un otra sev neierobezho, cik zinaams, neko. Nigellla tachu pati gatavo, vinja nepaartiek no fast food. Ja ne tas nelaimiigais cukurs, vinja buutu slaidaaka.
Pats arsts Lustigs, kursh cukuru (preciizaak- fruktozi) ir pasludinaajis par toksiinu un ierindo to blakus alkoholam, atziist ka reta un ierobezota cukura pateereeshana ir pienjemama. No vienas cigas un shampaniesha glaazes gadaa slims vel neviens nav palics, tas gan neatcelj alkohola un cigareshu kaitiigumu.
22.02.2016 00:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits