Man arī vielmaiņa ir tāda, ka, ja nesportotu un nepiedomātu pie katra kumosa, ko lieku mutē, apveltos ļooti ātri, bet, lai normāli izskatītos (un nevis pat kā skaliņš, bet gan normāla ne tieva, ne resna vidusmēra sieviete) es neēdu ne miltu izstrādājumus (baltmaizes, makaronus, utt), ne saldumus (nekāda veida), maksimāli izvairos no vispār ceptiem un trekniem ēdieniem, no piena produktiem ēdu tikai tos, kam ir ļoti samazināts tauku procents, vispār nedzeru nekādus saldinātos dzērienus (tikai ūdeni vai pašas spiestas svaigās sulas) un piedevām vēl sportoju regulāri (skrienu, eju uz baseinu, taisu dažādus vingrojumus mājās).
Nestāstiet man par sliktu vielmaiņu. Es zinu, kā ir jāstrādā ar sevi, lai nekļūtu resna. Kad biju nolaidusies dažādu iemeslu dēļ, gada laikā pieņēmos svarā par 20kg. Varbūt pat ātrāk. Sen esmu atkal nometusi un daru visu, lai nekad nepieņemtos tā atkal.
Tieši sava pieredze ir tā, kas liek man smieties par to, kā sieviete ņēma un uzpūtās. :-D
Un es esmu 100% pārliecināta, ka jebkurš liekais kg ir tikai un vienīgi nolaidība. Slimības un vielmaiņa prasa lielākas rūpes par sevi, nekā labas vielmaiņas esamība. Tas arī viss.
Ja vakaros štopē šokolādi, čipšus un saldējumu, bet vaino savu vielmaiņu, tad sorry. Go on :-D "Uzpūties vesela! "